loader
Daniela Covacescu preia functia de Director de Operatiuni al Allianz-Tiriac

Daniela Covacescu preia functia de Director de Operatiuni al Allianz-Tiriac

Noul director de operatiuni al Allianz-Tiriac are o experienta solida in planificare strategica si simplificare organizationala, iar in ultimii zece ani a ocupat pozitii de top management in zona financiara si operationala in industria de asigurari

Daniela Covacescu, un profesionist cu peste 20 de ani de experienta in domeniul financiar-bancar si asigurari se alatura, incepand de astazi, echipei de top management a Allianz-Tiriac Asigurari si preia functia de Director de Operatiuni (Chief Operating Officer – COO). Din acest rol, Daniela va coordona in mod direct o echipa de aproximativ 400 de specialisti si activitatile diviziilor de daune, IT si back-office.

Ultimul an a insemnat pentru Allianz-Tiriac accelerarea simplificarii, rafinarea operatiunilor si implementarea de noi functionalitati care ne permit sa raspundem mai rapid si eficient nevoilor clientilor si partenerilor nostri de distributie. Alaturarea, intr-un astfel de moment, a unui profesionist cu o experienta cuprinzatoare, precum a Danielei, va fi cu siguranta un plus pentru Allianz-Tiriac. Am incredere ca, impreuna cu echipa, Daniela va duce mai departe dezvoltarea operatiunilor si, implicit, asigurarile mai aproape de clienti. Totodata, am convingerea ca diversitatea de gen si faptul ca trei dintre cei cinci membri ai echipei de top management a Allianz-Tiriac sunt doamne, vor avea un efect pozitiv si asupra procesului decizional”, a declarat Virgil Soncutean, CEO al Allianz-Tiriac.

Noul director de operatiuni al Allianz-Tiriac are o experienta solida in planificare strategica si simplificare organizationala, iar in ultimii zece ani a ocupat pozitii de top management in zona financiara si operationala in industria de asigurari.

Pe parcursul carierei, Daniela Covacescu a fost implicata direct in coordonarea de proiecte de agilitate organizationala, digitalizare, dar si de fuziune, fiind un promotor al simplificarii operationale.

Ma alatur echipei Allianz-Tiriac cu convingerea ca impreuna vom dezvolta proiecte de simplificare operationala, sustinute de tehnologie, cu ajutorul carora vom oferi clientilor si partenerilor nostri de distributie cele mai adecvate si facile solutii de asigurare. Transformarea operationala ramane o prioritate, iar prin ceea ce ne propunem sa construim avem sansa de a face o diferenta in bine pentru clientii, partenerii si colegii nostri”, a declarat Daniela Covacescu.

Noul Director de Operatiuni al Allianz-Tiriac a absolvit Facultatea de Comert din cadrul Academiei de Studii Economice, precum si un program de leadership development in cadrul IEDC-Bled School of Management.

Despre Allianz-Tiriac Asigurari

Allianz-Tiriac este parte a grupului german Allianz, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii financiare si asigurari si cel mai valoros brand de asigurari din lume, potrivit celei mai recente evaluari Interbrand. In Romania, compania se bucura de stabilitate financiara si de increderea clientilor de peste 26 de ani.

Rolul nostru este sa fim alaturi de oameni, sa le aratam cum sa isi gestioneze neprevazutul din viata lor si sa ii indrumam, astfel incat sa-si poata pastra si imbunatati calitatea vietii, a comunitatilor din care fac parte sau a afacerii.

Responsabilitatea, cooperarea, integritatea si increderea sunt valorile care ne definesc.

Autori

foto
ALLIANZ-TIRIAC ASIGURARI