loader
Schneider Electric lanseaza o noua serie de Podcast-uri: strategii pentru dezvoltarea si transformarea digitala a clientilor

Schneider Electric lanseaza o noua serie de Podcast-uri: strategii pentru dezvoltarea si transformarea digitala a clientilor

Podcast-urile sunt o modalitate excelenta de a ne impartasi cunostinte si de a invata din experientele altora

• IT Channel Perspectives reprezinta vocea partenerilor, oferind informatii avizate din partea responsabililor de canale de vanzari din toata Europa, cu privire la modalitati de stimulare a cresterii

• Printre speakeri se numara experti de la Ingram Micro Inc., Fujitsu si Misco

Schneider Electric, lider in transformarea digitala a managementului si automatizarii energiei a anuntat lansarea unei noi serii de podcast-uri, oferind o perspectiva avizata din partea liderilor de canale din toata Europa. Seria IT Channel Perspectives va oferi furnizorilor de solutii IT o platforma pentru discutarea tendintelor cheie legate de transformare digitala, tehnologii emergente precum inteligenta artificiala (AI), monitorizarea de la distanta si edge computing si va oferi abonatilor experiente personale detaliate legate de modul in care companii importante si-au sprijinit clientii si au accelerat cresterea in timpul pandemiei.

Cu fiecare episod gazduit de cate un alt director de canal Schneider Electric, din toata Europa, in compania unor parteneri din comunitatea sa, IT Channel Perspectives va explora mod-ul in care organizatiile s-au adaptat si au satisfacut cerintele clientilor in timpul unui moment de cumpana la nivel macroeconomic. Furnizorii de solutii IT, value added resellers, furnizorii de servicii gestionate, integratorii de sisteme si distribuitorii pot asculta si se pot abona la primele trei episoade ale podcastului IT Channel Perspectives prin Apple Podcasts, Spotify Podcasts, Google Podcasts si Stitcher Podcasts - sau pot afla mai multe pe APC.com.

In ultimul an, am vazut ca partenerii nostri s-au adaptat rapid la schimbare si au luat initiativa in relatie cu clientii lor, ajutandu-i sa ramana conectati si sa poata lucra de oriunde”, a spus Tim Suhling, VP, Global Business Intelligence, Ingram Micro. „Fiecare dintre aceste scenarii necesita o abordare diferita in ceea ce priveste generarea cererii, in care business intelligence si analiza datelor constituie diferenta fundamentala intre succes si esec. Podcast-urile sunt o modalitate excelenta de a ne impartasi cunostinte si de a invata din experientele altora. Alaturi de Schneider Electric, reusim sa facem acest lucru.”

Toate episoadele IT Perspectives Channel sunt disponibile in prezent pe APC.com. Pentru a afla mai multe despre seria de podcasturi, pentru a obtine acces la resurse suplimentare de activare, cum ar fi e-guides, white papers si blog-uri, sau pentru a afla cum sa va alaturati programului mySchneider IT Solutions Partner Program, vizitati site-ul web.

Despre Schneider Electric

La Schneider, credem ca accesul la electricitate si la tehnologie, prin intermediul unor solutii inteligente, este un drept fundamental al omului.

Furnizam solutii digitale in domeniul energiei si al automatizarii, in scopul asigurarii eficientei si sustenabilitatii. Imbinam cele mai bune tehnologii de automatizari, software si servicii integrate pe zona energetica in timp real, pentru locuinte, cladiri, centre de date, infrastructura si in diferite industrii.

Ne-am luat angajamentul sa descoperim posibilitatile infinite ale unei comunitati deschise, globale, inovatoare, care ne impartaseste telul si valorile.

www.se.com/ro

Autori

foto
SCHNEIDER ELECTRIC ROMANIA SRL