loader
DACIA & NNG simplifica actualizarea hartilor de navigatie

DACIA & NNG simplifica actualizarea hartilor de navigatie

Actualizarea hartilor de navigatie de la bordul vehiculelor nu a fost niciodata atat de simpla!

Dacia si NNG, companie specializata in dezvoltarea viitoarelor generatii de sisteme de navigatie si de infotainment pentru industria auto, s-au asociat pentru a oferi posesorilor de vehicule Dacia posibilitatea de a-si actualiza hartile de navigatie direct prin intermediul aparatului smartphone. Continutul sistemului de navigatie poate fi astfel actualizat cu ajutorul unei aplicatii usor de utilizat.

Aplicatia Dacia Map Update le permite clientilor sa selectioneze si sa descarce hartile zonale direct pe smartphone. Apoi este suficient ca telefonul sa fie conectat la vehicul cu ajutorul unui cablu USB, sa fie deschisa aplicatia si sa se descarce hartile selectionate direct pe Dacia Media Nav. Actualizarile se fac de acum in doar 15 minute, ceea ce reprezinta o economie de timp importanta pentru clientii Dacia.

Primele 6 actualizari (2/an timp de 3 ani) sunt gratuite. Dupa 3 ani, posesorul va putea sa achizitioneze hartile pe care doreste sa le aiba in varianta actualizata la bordul vehiculului.

Aplicatia Dacia Map Update este disponibila de pe acum pentru aparatele care functioneaza cu Android pe Google Play Store, si va fi disponibila in viitorul apropiat si pentru aparatele care folosesc sistemul iOS. Aplicatia este deja compatibila cu vehiculele Dacia echipate cu un sistem Media Nav dispunand de functia Android Auto.