loader
Cushman & Wakefield Echinox isi extinde echipa prin recrutarea Cristinei Lupascu in pozitia de Director PR & Research

Cushman & Wakefield Echinox isi extinde echipa prin recrutarea Cristinei Lupascu in pozitia de Director PR & Research

In cadrul Cushman & Wakefield Echinox, Cristina va sprijini atat activitatea departamentului de marketing si PR, cat si departamentul de Research

Cushman & Wakefield Echinox isi consolideaza echipa de marketing si research prin recrutarea Cristinei Lupascu, specialist cu o experienta de aproape 20 de ani in piata media si in sectorul imobiliar, in pozitia de Director PR & Research.

Cristina Lupascu are o experienta de aproape 14 ani in media, din care cea mai mare parte in cadrul agentiei de presa Mediafax, acoperind in special zona de real estate, iar in ultimii sase ani a coordonat activitatea de Marketing si PR a JLL.

In cadrul Cushman & Wakefield Echinox, Cristina va sprijini atat activitatea departamentului de marketing si PR, cat si departamentul de Research.

Cristina Lupascu, Director PR & Research: „Identificarea celor mai proaspete si mai relevante informatii din sectorul imobiliar si transformarea acestora in stiri sau in analize de piata sunt pasiuni pe care le-am descoperit inca din perioada in care am lucrat ca jurnalist. Cushman & Wakefield Echinox mi-a oferit posibilitatea de a-mi cultiva in continuare aceste pasiuni, alaturi de una dintre cele mai experimentate echipe de pe piata de consultanta imobiliara din Romania.”

Oana Iliescu, Managing Director, Cushman & Wakefield Echinox: „Anul 2021 a fost un an cu rezultate foarte bune pentru compania noastra. Suntem incantati ca am atras in echipa un profesionist de talia Cristinei si avem incredere ca impreuna cu ea in acest dublu rol vom rafina analizele de piata pe care le realizam si vom genera valoare adaugata atat pentru clientii nostri, cat si pentru piata de consultanta imobiliara.”

Cushman & Wakefield Echinox, afiliatul exclusiv al Cushman & Wakefield in Romania, detinut si operat independent, cuprinde o echipa de peste 80 de profesionisti si colaboratori ce ofera o gama completa de servicii de consultanta imobiliara investitorilor, dezvoltatorilor, proprietarilor si chiriasilor. Pentru mai multe informatii, vizitati site-ul companiei www.cwechinox.com.

Cushman & Wakefield, unul dintre liderii globali in domeniul serviciilor imobiliare comerciale, cu 50.000 de angajati in 60 de tari, ajuta chiriasii, proprietarii si investitorii in optimizarea valorii activelor. Cu venituri de 7,8 miliarde de dolari, serviciile principale ale companiei sunt: consultanta in gestionarea activelor si investitiilor, piete de capital, inchirieri, administrarea proprietatilor, reprezentarea chiriasilor, management de proiect, evaluare, design si proiectare. Pentru mai multe informatii, vizitati site-ul companiei www.cushmanwakefield.com.

Autori

foto
CUSHMAN & WAKEFIELD ECHINOX