loader
Cu ocazia sarbatorilor de iarna, AKCENTA ne plimba prin povesti culese din traditiile europene

Cu ocazia sarbatorilor de iarna, AKCENTA ne plimba prin povesti culese din traditiile europene

Campania de sarbatori lansata de AKCENTA in Romania este conceputa din dorinta de a atenua dezamagirea provocata de aceste imprejurari extraordinare

In prag de sarbatoare, multi dintre noi ne-am fi dorit sa putem calatori si sa descoperim magia Craciunului in feluri noi, prin experiente culturale inedite si savurand mancarurile specifice altor culturi.

Fie ca planuiam o mini-vacanta prin Europa, o reuniune cu prietenii pe meleaguri straine sau vizitarea unor rude stabilite in alta tara, responsabilitatea respectarii restrictiilor de calatorie impuse in contextul pandemiei ne impiedica sa experimentam emotia Craciunului pe alte meleaguri.

Campania de sarbatori lansata de AKCENTA in Romania este conceputa din dorinta de a atenua dezamagirea provocata de aceste imprejurari extraordinare si de a aduce speranta si zambete in sufletele dornice de aventura ale fiecaruia dintre noi!

Sub mesajul-indemn “Cine a spus ca anul acesta nu putem calatori de sarbatori?”, o sanie de poveste ne poarta catre 7 destinatii europene exceptionale: Cehia, Romania, Polonia, Germania, Slovacia, Ungaria si Franta. Acestea sunt cele 7 tari in care AKCENTA  activeaza si unde suntem cu totii invitati sa descoperim cele mai captivante traditii, obiceiuri, mancaruri si superstitii locale, intr-o calatorie virtuala savuroasa.

 „A fost un an dificil care ne-a schimbat fiecaruia dintre noi perceptia despre viata, despre lumea in care traim, despre grija pe care trebuie sa ne-o purtam unii altora si despre ce inseamna bucuria libertatii. Pentru ca anul acesta am invatat o noua definitie a flexibilitatii, ne-am propus ca de aceste sarbatori sa rupem barierele fizice ale restrictiilor si sa aducem un pic de bucurie printr-o campanie digitala, satisfacand mici curiozitati despre modul in care sarbatoresc alte popoare si construind, speram noi, o forma de conexiune intre oamenii de pretutindeni, indiferent de diferentele dintre noi. Ne dorim ca aceasta experienta virtuala sa aduca zambete si buna voie tuturor!”, a spus Jan Vlcek, Directorul de Marketing al AKCENTA CZ.

Campania a fost creata de agentia FocalHive si este disponibila online pe site-ul acz.akcenta.ro/xmas

Despre AKCENTA

De peste 23 de ani, AKCENTA sprijina companiile din segmentul IMM sa tranzactioneze extern cat mai profitabil prin oferirea unor conditii inegalabile pentru schimburi valutare, plati externe si operatiuni de management al riscului valutar. Detalii pe www.akcenta.ro