loader
PwC Romania anunta promovarea a opt directori in practicile de Taxe, Audit si Consultanta

PwC Romania anunta promovarea a opt directori in practicile de Taxe, Audit si Consultanta

Promovarea a opt directori este inca o dovada ca practica PwC Romania de consultanta este puternica si continua sa creeze oportunitati de dezvoltare in cariera si in aceste vremuri incerte

PwC Romania anunta ca, incepand cu 1 ianuarie 2021, promoveaza opt directori in cadrul celor trei linii de servicii ale companiei: Consultanta fiscala si juridica, Audit si Consultanta pentru Afaceri.

Sunt mandru de colegii nostri care au demonstrat calitati profesionale si umane deosebite, contribuind constant la dezvoltarea companiei si la succesul clientilor nostri. In acelasi timp, promovarea a opt directori este inca o dovada ca practica noastra de consultanta este puternica si continua sa creeze oportunitati de dezvoltare in cariera si in aceste vremuri incerte”, a declarat Ionut Simion, Country Managing Partner PwC Romania.

Oana Munteanu, Livia Teodoru, Roxana Popa, Diana Rosu si Diana Oprescu devin directori in practica de Consultanta fiscala si juridica, Andreea Bistriceanu, director in Consultanta pentru Afaceri, iar Iuliana Teletin si Amoros Avramia, directori in Audit.

Oana Munteanu s-a alaturat PwC Romania in anul 2008 si de peste trei ani coordoneaza practica de consultanta in Resurse Umane si Dezvoltare Organizationala din PwC Romania. Are peste 12 ani de experienta in tari din Europa Centrala si de Est si CSI in proiecte privind strategia de resurse umane, evaluarea eficacitatii si proceselor legate de managementul capitalului uman.

Livia Teodoru are o experienta de peste 14 ani in PwC Romania, fiind specializata in preturi de transfer. Ariile ei de specializare sunt: planificare, documentatie, acorduri de pret in avans, rezolvarea disputelor si restructurarea afacerii. Experienta sa include proiecte in diferite industrii, cum ar fi farma sau bunuri de larg consum.

Roxana Popa si-a inceput cariera in PwC Romania in urma cu 10 ani fiind specializata in servicii de consultanta fiscala pentru companii, atat privind aspectele fiscale locale, cat si internationale, inclusiv structurarea impozitului, revizuiri fiscale, inspectii fiscale si preturi de transfer. Este implicata in diverse proiecte de achizitii si fuziuni din industrii precum energie, telecomunicatii, petrol si gaze, utilitati, industri si retail.

Diana Rosu este parte a echipei PwC Romania de peste 11 ani si acorda consultanta fiscala companiilor din domeniul serviciilor financiare si imobiliare. De-a lungul timpului a participat la diverse proiecte de restructurare si administrare a activelor, structuri de finantare, preturi de transfer si investitii pe pietele de capital.

Diana Oprescu are o experienta de peste 9 ani in PwC Romania. Ea este specializata in consultanta fiscala internationala cu accent pe industriile telecom, media si telecomunicatii.

Andreea Bistriceanu lucreaza de 13 ani in practica de fuziuni si achizitii a PwC Romania. A fost implicata in diverse proiecte de fuziuni, achizitii, transferuri si proiecte due diligence, finalizate cu succes, in multe sectoare precum produse industriale, energie, retail, servicii medicale, farma, IT si telecom, imobiliare.

Iuliana Teletin s-a alaturat echipei PwC Romania in anul 2008, avand o vasta experienta in audit financiar, cat si in consultanta contabila, deservind numerosi clienti, atat companii locale, cat si multinationale. Incepand cu anul 2011, Iuliana este implicata in dezvoltarea practicii de Piete de Capital si Consultanta Financiar-contabila, oferind clientilor solutii de eficientizare a raportarii financiare, implementarii IFRS, dezvoltarea de proceduri privind fluxul financiar-contabil, cat si analize economice. De asemenea, Iuliana este specializata in verificarea si auditul proiectelor implementate de clienti prin intermediul diverselor programe de finantare (fonduri europene nerambursabile, ajutoare de stat).

Amoros Avramia s-a alaturat PwC Romania in urma cu 13 ani si are experienta in auditul statutar si in auditul contabil in conformitate cu IFRS. El a fost implicat in misiuni de audit desfasurate in diverse industrii, precum logistica, imobiliare, auto, constructii, retail, farma, tehnologie, servicii financiare, sector public.

Despre PwC

Misiunea PwC este de a construi incredere in cadrul societatii si de a contribui la rezolvarea unor probleme importante. Suntem o retea de firme prezenta in 155 de tari cu mai mult de 284.000 de profesionisti ce ofera servicii de calitate in domeniul auditului, consultantei fiscale si consultantei pentru afaceri. Spuneti-ne care sunt lucrurile importante pentru dumneavoastra si descoperiti mai multe informatii despre noi vizitand site-ul www.pwc.ro.

Autori

foto
PRICEWATERHOUSECOOPERS SERVICII SRL