loader
CTP il numeste pe Emanoil Dascalu in functia de Director de Constructii pentru Romania

CTP il numeste pe Emanoil Dascalu in functia de Director de Constructii pentru Romania

CTP, cel mai mare dezvoltator si administrator pe termen lung de parcuri industriale si logistice premium din Romania si Europa Centrala si de Est, il numeste pe Emanoil Dascalu in functia de Director de Constructii, pentru Romania.

Emanoil Dascalu are 45 de ani si va fi responsabil de gestionarea tuturor activitatilor de constructie derulate de CTP in Romania. Acesta are o experienta vasta in management pe segmentul de constructii si s-a ocupat de proiecte in toate segmentele pietei de real estate, coordonand anterior dezvoltarea unei retele de depozite, hypermarketuri si cladiri de birouri. Cariera impresionanta a lui Emanoil Dascalu se intinde pe 20 de ani si include pozitii importante in companii locale si internationale, dar si activitati de consultanta pentru administratia publica in domeniul legislatiei infrastructurii.

 

Intre 2003 si 2005, a fost consultantul Directorului General al Aedificia Carpati. Timp de aproape sapte ani a fost Directorul companiei de retail Kaufland Romania, unde s-a implicat intens in dezvoltarea si implementarea standardelor de constructie, alaturi de departamentul international. In perioada 2011 – 2013, Emanoil Dascalu a fost reprezentantul Kaufland Romania la Consiliul Investitorilor Straini, ca membru al comitetului de infrastructura si membru al Camerei de Comert si Industrie Romano-Germana. De asemenea, a lucrat in functia de secretar de stat la Ministerul Fondurilor Europene si a fost responsabil pentru Programul Operational Infrastructura Mare (POIM). Printre alte proiecte importante in care Emanoil Dascalu s-a implicat, se afla renovarea uzinei Ford Engine din Londra.

 

“Suntem incantati ca Emanoil s-a alaturat echipei CTP din Romania. Cu experienta lui importanta in real estate si constructii si cu abilitatile lui manageriale, cred ca se potriveste perfect in compania noastra. Cunostintele lui aprofundate sunt sigur ca ne vor ajuta sa ne extindem activitatea pe piata locala”, a declarat Remon Vos, CEO al CTP si Country Head al CTP Romania.

 

Emanoil Dascalu a absolvit cursurile Universitatii de Inginerie in Constructii din orasul german Regensburg si isi incepe activitatea in functia de Director de Constructii al CTP Romania, saptamana aceasta.

 

“Sunt fericit sa fac parte din echipa CTP Romania intr-un moment atat de intens pentru companie, care creste mai repede ca niciodata. Astept cu nerabdare sa fiu implicat in toate detaliile proiectelor de constructii desfasurate de CTP pe piata locala. Sunt entuziasmat de noua faza a carierei mele si dornic sa imi incep colaborarea cu aceasta echipa pasionata”, a adaugat Emanoil Dascalu, Director de Constructii al CTP Romania.

 

Echipa CTP Romania are, in acest moment, 60 de membri care sunt implicati in intregul ciclu al dezvoltarii de proprietati, de la achizitia terenului, pana la constructie, finantare si administrarea proprietatilor.


 

Autori

foto
CTP INVEST BUCHAREST SRL