loader

Cornelia Bumbacea este un nou Partener PwC in cadrul Departamentului de Consultanta pentru Management si Tranzactii

Incepand cu 1 ianuarie 2013, Cornelia Bumbacea este un nou Partener PwC in cadrul Departamentului de Consultanta pentru Management si Tranzactii, ce va conduce Echipa de Tranzactii din cadrul PwC Romania.

Cornelia Bumbacea este un reputat consultant in tranzactii, avand peste 20 de ani de experienta profesionala in cadrul unei firme de servicii profesionale din cadrul Big 4, cu precadere in zona consultantei financiare si a tranzactiilor. In ultimii 20 de ani, Cornelia a dobandit competente si expertiza in domenii precum Audit, Investigatii si Medierea Disputelor si Consultanta in Tranzactii, lucrand pentru diferiti clienti – atat investitori strategici, cat si fonduri de investitii care au cautat si valorificat oportunitati pe piata romaneasca.

 

Ea a fost implicata in mai multe proiecte de privatizare inca de la inceputul anilor 1990 si are in portofoliu mai mult de 250 de tranzactii in sectorul privat din Romania, asistand atat antreprenori romani cat si investitori straini, atat in derularea cu succes a tranzactiilor cat si in procesul de integrare post-tranzactie. Cornelia este membru ACCA,  CAFR si UNEVAR si are certificari obtinute de la institutii prestigioase de invatamant, precum Kellogg School of Management, INSEAD si IMD.

 

„PwC Romania, alaturi de firma sa corespondenta de avocatura D&B David si Baias, are o echipa de Tranzactii foarte puternica ce a fost implicata de-a lungul timpului in unele dintre cele mai mari tranzactii din Romania, de la privatizarea Electrica Muntenia Sud, pana la tranzactia privata de data recenta care a implicat Grupul Energobit. Cornelia Bumbacea, cu impresionanta sa experienta profesionala, va intari si mai mult echipa noastra de Consultanta in Tranzactii, ajutandu-ne sa oferim valoare adaugata clientilor nostri”, a declarat Vasile Iuga, Country Managing Partner, PwC Romania.


„Alaturarea mea echipei PwC Romania reprezinta atat o provocare profesionala cat si o oportunitate de a lucra alaturi de unii dintre cei mai respectati profesionisti in Tranzactii din Romania”, a precizat Cornelia Bumbacea, Partener, PwC Romania.

 

 

 

Despre PwC

 

Firmele din reteaua PwC ajuta organizatiile si indivizii sa creeze valoarea de care au nevoie. Suntem o retea de firme prezenta in 158 de tari cu aproape 180.000 de specialisti determinati sa ofere servicii de calitate de audit, consultanta fiscala si consultanta pentru afaceri. Spuneti-ne care sunt lucrurile importante pentru dumneavoastra si descoperiti mai multe informatii despre noi vizitand site-ul www.pwc.com/ro

 

PwC se refera la reteaua de firme PwC si/sau la una dintre firmele membre, fiecare dintre acestea fiind o entitate juridica separata. Va rugam sa accesati pagina de internet www.pwc.com/structure pentru mai multe detalii."

 

Pentru mai multe informatii despre raportul Paying Taxes, va rugam accesati: www.pwc.com/payingtaxes.

Autori

foto
PRICEWATERHOUSECOOPERS AUDIT SRL