loader

Conferinta Managementul Performantei in Romania 2015 - Mai sunt doar 13 zile in care poti prinde oferta Early Bird

Profesionistii in managementul performantei isi dau intalnire pe data de 19 noiembrie la Hotel Continental Forum Sibiu, in cadrul celei de-a V-a editii a Conferintei Managementul Performantei in Romania 2015. Tu te-ai inscris?

Conferinta Managementul Performantei in Romania este un eveniment unic, care reuneste anual practicieni renumiti din companii de top, pentru a dezbate cele mai noi tendinte in managementul performantei, validate la nivel national si international. Ajunsa deja la a V-a editie, conferinta reuseste sa surprinda anual prin diversitatea subiectelor tratate si aplicabilitatea acestora, prin perspectivele variate abordate, dar si prin estimarea tendintelor viitoare in managementul performantei in Romania si la nivel international.

 

Printre temele abordate in cadrul conferintei mentionam:
• Deschiderea catre schimbare – esentiala pentru un management competitiv
• Adaptarea la reducerea echipei de lucru. Studiu de caz.
• WCM – World Class Management – sistem coerent, practic si vizual de management al peformantei la nivel operational
• Engagementul-motorul performantei
• Pot fi motivati oamenii de vanzari cu obiective pe termen lung?
• Millennials at Work


Din experienta cui vei invata?
In cadrul evenimentului vor lua cuvantul reprezentanti ai unor companii de top in managementul performantei, precum: BRD, Calitop, CRH Romania, FM Logistic, Grupul CityGrill, Hewlett Packard, Procter & Gamble, Sodexo, Saint-Gobain, The KPI Institute, Urgent Cargus, Valiant TMS Ro, Vivre Deco.

 

Pentru detalii referitoare la program, vorbitori, taxa de participare, reduceri si modalitati de inscriere, te invitam sa accesezi site-ul evenimentului:
http://www.acumenintegrat.ro/conferinta-managementul-performantei-in-romania-2015/

 

Daca te-am convins, asteptam sa ne contactezi pentru inscriere!
 

Autori

foto
ACUMEN INTEGRAT SRL