loader

Clientii Bancii Romanesti care obtin cardul MasterCard Gold au parte de beneficii suplimentare

Clientii Bancii Romanesti care aleg un card de credit MasterCard Gold pana la data de 9 aprilie 2013 pot activa gratuit planurile de 3 sau 6 Rate Destepte si beneficiaza de 50% reducere aplicata comisionului anual pe toata perioada contractului

Clientii Mastercard Gold de la Banca Romaneasca beneficiaza de o limita maxima de credit de pana la 75.000 de lei (pana la 5 venituri lunare nete), 0 lei cost de emitere card, pana la doua carduri suplimentare gratuite si cea mai generoasa perioada de gratie de pana la 61 de zile.

 

In plus, acestia beneficiaza gratuit de Serviciul SMS Alert, de pachete de asigurare si asistenta (Asigurare si asistenta pe parcursul calatoriilor in strainatate si Asigurari de protectie a cardului) si au acces la reduceri de pana la 35% la cumparaturi prin Programele Reduceri Destepte si MasterCard Elite.

 

Banca Romaneasca este una dintre institutiile financiare importante care activeaza pe piata din Romania oferind clientilor sai, persoane fizice si juridice, o gama larga de produse si servicii de calitate adaptate nevoilor fiecaruia. Cu un capital social de peste 700 milioane lei si o retea nationala de sucursale in majoritatea oraselor importante ale tarii, Banca Romaneasca are 20 ani de activitate pe piata bancara din Romania. In octombrie 2003, cel mai mare grup financiar din sud-estul Europei, National Bank of Greece (NBG), a cumparat pachetul majoritar de la Banca Romaneasca, detinand in prezent 99,279% din capitalul social al acesteia.

Banca Romaneasca este una dintre cele mai lichide banci de pe piata locala, cu un indice de solvabilitate de 24%, comparativ cu o medie a sistemului de 14% si un minim reglementat de 10%.

In paralel, NBG este, in prezent, banca cu cele mai mari lichiditati din sud-estul Europei, fiind lider de piata in Grecia din punctul de vedere al depozitelor atrase. National Bank of Greece este cel mai vechi si cel mai mare grup financiar din Grecia, fiind fondat in anul 1841 si listat la Bursa de Valori din Atena inca din anul 1880. Incepand cu octombrie 1999, grupul este listat si la Bursa de Valori din New York (NYSE). National Bank of Greece are o experienta de 171 de ani, cu o puternica prezenta internationala prin cele peste 1.700 de unitati bancare.

Autori

foto
BANCA ROMANEASCA SA