loader
CIO TALKS – Cybersecurity and Digital Resilience

CIO TALKS – Cybersecurity and Digital Resilience

Webcast powered by CIO Council, miercuri, 16 februarie 2022, intre orele 14:00-16:30

CIO Council si Revista CARIERE continua seria de evenimente online, CIO TALKS – Powered by CIO Council, si organizeaza miercuri, 16 februarie, intre orele 14:00-16:30, o noua editie: „Cybersecurity and Digital Resilience”.

Crizele sanitare au afectat grav economia globala si au fortat organizatiile sa adopte munca de la distanta si sa-si schimbe modelele de afaceri. In timp ce organizatiile au migrat catre lumea digitala, riscul atacurilor cibernetice a crescut semnificativ. Au fost observate cresteri uriase ale atacurilor de tip phishing, malware, spam si atacuri ransomware in intreaga lume. Vestile bune aduse de aceasta criza sunt legate de faptul ca lumea devine digitala si adopta cu rapiditate strategiile de transformare digitala, dar si de noul Centru European de Securitate Cibernetica care va avea sediul in Bucuresti.

In cadrul acestei editii a evenimentului se va discuta despre problemele acute ale proceselor de securitate cibernetica, despre spectrul amenintarilor de tip ransomware, despre terorism cybernetic si despre cum se pot proteja departamentele IT si companiile prin implementarea programelor de contingenta, rezilienta cibernetica si business continuity.

Invitati speakeri ai evenimentului:

Daniel Olkowski - Solution Engineer, Data Protection Solutions, Dell Technologies

“Lumea IT devine din ce in ce mai mult un camp de lupta. Ce strategii avem pentru a ne asigura ca vom castiga constant lupta?” spune Daniel Olkowski, Solution Engineer, Data Protection Solutions, Dell Technologies si lanseaza invitatia la o scurta discutie in cadrul sesiunii pe care o va sustine: "Cyber attack – What after?”

Horia Niculescu - Customer Engineer, Smart Analytics, Google

“Odata cu accelerarea foarte vizibila a proiectelor de migrare in Cloud din ultimii ani, industria a inregistrat si o crestere a adoptiei tehnologiilor Open Source. Acest lucru se poate traduce si prin faptul ca odata cu o mare putere vin mari vulnerabilitati” spune Horia Niculescu, Customer Engineer, Smart Analytics, Google. El va trece in revista unele dintre evenimentele de securitate de anul trecut si felul in care Google le-a abordat si le abordeaza, in cadrul sesiunii intitulate: “Open Source, Vulnerabilities and '21 in review”

Discutiile in panel vor aduce opiniile expertilor despre tendinte si tehnologii actuale in securitate cibernetica si cum trebuie protejate eficient organizatiile in conditiile noilor amenintari si provocari induse de implementarea masiva a noilor tehnologii.

Invitati speakeri in panel sunt:

  • Dan Bogdan - ISG Technology Consulting Manager, Dell Technologies
  • Horia Niculescu – Customer Engineer, Smart Analytics, Google
  • Cristian Cucu - CIO Council Member
  • Moderator al evenimentului este Yugo NEUMORNI, Presedintele CIO Council Romania.

Asociatia Directorilor de IT si Comunicatii “CIO Council” reprezinta Romania in cadrul asociatiei pan-europene European CIO Association – EUROCIO incepand din 2017. EUROCIO este o asociatie non-profit inregistrata in Bruxelles si are in componenta peste 1000 de membrii din 16 tari europene care reprezinta peste 700.000 de angajati din domeniul IT. EuroCIO este unica entitate care reprezinta functia CIO in fata autoritatilor europene. Asociatia Directorilor de IT si Comunicatii „CIO Council” este o asociatie non profit, voluntara si independenta fata de furnizorii de servicii si solutii IT, care reuneste un grup important de CIOs si fosti CIOs din Romania.

Participarea la eveniment este gratuita si se face pe baza confirmarii inregistrarii.

Inregistrarea se poate face accesand pagina evenimentului, unde se gasesc toate detaliile privind temele de discutie si vorbitorii acestei editii.

Adresa de contact pentru informatii organizatorice este: evenimente@cariereonline.ro.

Suporting Partners: Google, Dell Technologies

Parteneri media: ISACA, ANIS, PWN Romania, Biz, DoingBusiness, Wall-Street, Jurnalul de Afaceri, HR Club, Portal HR, CONAF, Market Watch, Financial Intelligence, Repatriot, Softlead, SpotMedia.ro, HR Manager, Geeki, Learning Network, Techcafe.

 

Autori