loader
CEO Conference - Shaping the future reuneste elitele mediului de afaceri romanesc

CEO Conference - Shaping the future reuneste elitele mediului de afaceri romanesc

Doingbusiness.ro si EY Romania organizeaza intalnirea anuala a top managerilor celor mai mari companii din Romania - CEO Conference - Shaping the future la Bucuresti, in data de 17 noiembrie 2017.

Evenimentul se va desfasura vineri, 17 noiembrie 2017, incepand cu ora 08.30, la Bucuresti (Stejarii Country Club).

CEO Conference – Shaping the future” este o conferinta anuala la care participarea se face doar pe baza de invitatie si reprezinta o platforma deschisa pentru dezbateri si relationare de afaceri, in care participantii se intalnesc si discuta despre: management strategic si inovatie, despre factorii si provocarile care contureaza mediul de afaceri acum, tendintele din economia locala si globala, motoarele cresterii economice si oportunitatile din perspectiva experientei si identificarii de noi piete.

,,Prin exceptionala participare de la an la an si prin interesul manifestat de marile companii din Romania, avem deja confirmarea ca evenimentul nostru anual, de referinta, - CEO Conference, s-a transformat intr-o platforma excelenta, unica, pentru discutii la nivel inalt si oportunitati exclusive de afaceri pentru participanti. Anul acesta ne concentram pe provocarile managementului strategic, pe rolul sefilor de companii ca lideri in promovarea inovarii dar si pe capcanele in care pot cadea acestia chiar daca sunt profesionisti desavarsiti, intr-un mediu economic volatil in care a devenit normalitate ca foarte improbabilul sa se intample’’, a declarat Dumitru Ion – CEO, Doingbusiness.ro & Kompass Group.

Prima sesiune a CEO Conference este concentrata pe identificarea tendintelor majore si impactului lor asupra celor mai mari companii din economie. Sesiunea, moderata de Bogdan Ion - Country Managing Partner EY Romania, pune in dezbatere provocarile managementului strategic.

Liderii de companii care vor aborda in cadrul acestei sesiuni oportunitatile si provocarile companiilor romanesti, dar si solutiile pentru promovarea cresterii corporative, sunt:

Mariana Gheorghe – CEO, OMV Petrom,
Catalin Pauna - Country Economist, World Bank Romania,
Omer Tetik – CEO, Banca Transilvania,
Florin Talpes - fondator si CEO, Bitdefender,
Fady Chreih – CEO, Regina Maria,
Virgil Soncutean – CEO, Allianz Tiriac Asigurari

Cea de-a doua sesiune, moderata de jurnalistul Radu Soviani, se concentreaza pe regandirea modelelor de afaceri si reinventarea avantajelor competitive ale companiilor in contextul noii realitati: revolutia industriala 4.0.
Cei care vor impartasi participantilor rolul ,,magic’’ al inovatiei pentru a forma resurse financiare prin crearea de noi piete folosind asa numita ,,inovare disruptiva’’ dar si cum schimba ,,oceanul de date’’ disponibile (Big Data) si ,,Internetul lucrurilor’’ (Internet of Things) viitorul mod de a munci si de a crea valoare in piete inexistente pana in prezent, vor fi:

Gabriela Matei - General Manager, Microsoft Romania,
Marius Persinaru – CEO, Schneider Electric,
Gabriel Andronescu - Country General Manager, CHEP Romania,
Carmen Nita - Managing Director, TMF Group
Razvan Ionescu - Director Marketing Segment Business, Telekom Romania

In cea de-a treia sesiune, Mihai Stanescu - Executive Coach, RoCoach, isi propune sa raspunda la intrebarea de ce consiliile de administratie competente pot esua identificand 10 surse ale esecului dar prezentand si strategiile pentru ca membrii Consiliilor de Administratie sa devina si mai performanti.

Totodata, in cadrul CEO Conference va fi lansata editia 2017 a publicatiei ,,Major Companies in Romania’’ - cel mai complet instrument disponibil pe piata din Romania pentru evaluarea mediului de afaceri national, atat ca intreg, cat si sectorial. Pubicatia include interviuri cu manageri si antreprenori care au dovedit excelenta prin modul in care au initiat, au derulat si fac afaceri in Romania.

Agenda evenimentului si conditiile de participare sunt disponibile aici:
http://new.doingbusiness.ro/eveniment/CEO_Conference/CEO_Conference_-_Shaping_the_Future/46

Evenimentul este organizat de Doingbusiness.ro impreuna cu EY Romania si este sustinut de Telekom Romania, in calitate de Partener Principal si de Allianz-Tiriac Asigurari, MedLife, CHEP Romania, Schneider Electric, Microsoft Romania, TMF Group, Kompass Romania. Sponsori ai evenimentului sunt Ines Group, Immofinanz si Regatta.

Partenerii media ai evenimentului sunt: Agerpres, Transilvania Business, ziare.com, Cariere, Business24, Calendar Evenimente, Financial Market, Jurnalul de Afaceri, spatiulconstruit.ro, Manpres.

Autori

foto
DOINGBUSINESS.RO SRL