loader

Cel mai mare eveniment de afaceri al anului din Constanta are loc in 16 iunie 2016

Conferinta Regionala “BUSINESS to more BUSINESS”, cel mai mare eveniment de afaceri din acest an pentru antreprenorii si managerii constanteni, se desfasoara joi, 16 iunie 2016, la Hotelul Zenith din Constanta.

Evenimentul este organizat de Doingbusiness.ro si pune la dispozitia mediului de afaceri constantean si al managerilor din judetele invecinate consultanta fiscala si strategiile de reactie la schimbarea comportamentului consumatorilor. Conferinta face parte din Proiectul National “BUSINESS to more BUSINESS” care a debutat la Brasov, in 10 martie 2016 si a mai cuprins pana acum mediul de afaceri din Iasi, Prahova, Bucuresti si Sibiu.

 

,,Evenimentul de la Constanta este o borna importanta pentru “BUSINESS to more BUSINESS”. Este cea de-a 5-a etapa din cele 10 ale conferintei, ceea ce inseamna ca mediul de afaceri din Dobrogea va fi primul care afla concluziile intermediare ale intalnirilor cu mediul de afaceri national, posibile in acest moment.Venim aici convinsi fiind ca vom reusi sa sprijinim mediul de afaceri si oamenii de afaceri din Constanta sa isi dezvolte activitatea prin solutii concrete de consultanta financiara, modalitati verificate de reactia la schimbarea comportamentului consumatorilor si solutii digitale aflate la indemana, pe care multi manageri nu stiu ca le pot aplica”, a declarat Dumitru Ion – CEO Doingbusiness.ro si unul dintre vorbitorii cheie ai Conferintei in calitate de CEO al Kompass Romania.

 

Conferinta este moderata de jurnalistul Radu Soviani, iar printre vorbitori se regasesc Iulian Groposila – Presedinte al Patronatului IMM Constanta, Radu Nicolescu – Senior Lawyer, Duncea, Stefanescu&Associates – cel care va dezvolta solutiile care pot fi implementate de management pentru flexibilizarea raporturilor de munca, Rares Medrega, Senior Trainer, Allianz-Tiriac Asigurari, care va raspunde la intrebarile despre managemenetul riscului si asigurarea afacerilor, Razvan Ionescu – Director Marketing Segment Business, Telekom, care aduce in fata audientei solutiile pentru optimizarea costurilor.

 

Panelul dedicat consultantei fiscale, financiare si managementului performant va fi incheiat de Roxana Mircea – Managing Partner, REI Finance Advisors, care va identifica pentru participantii la eveniment solutiile imediate pentru accesarea fondurilor europene si raspunsurile potrivite la provocarile generate de absorbtia de fonduri (ajutoare de stat si fonduri europene).

 

Conferinta continua cu sesiunea dedicata transformarii digitale si reactiilor la schimbarea comportamentului consumatorilor, respectiv relatia dintre tehnologie si marketingul neconventional, pozitionarea in piata si generarea de oportunitati imediate de vanzare prin raspunsuri potrivite la provocarile mediului on-line.

 

 

Evenimentul “BUSINESS to more BUSINESS” de la Constanta se va incheia cu o sesiune exclusiva dedicata dezvoltarii personale si executive-coaching-ului, sesiune in care Mihai Stanescu, Executive Coach-RoCoach dezvolta reteta echilibrului intre viata personala si cea profesionala, prin identificarea ingredientelor pentru a merge inainte si prin depasirea barierelor.

 

Mai multe detalii despre conferinta si modalitati de inregistare on-line ale participantilor sunt disponibile aici: http://evenimente-2016.doingbusiness.ro/evenimente-viitoare/b2mb-2016-constanta/.

 

Participarea este gratuita pentru primele trei persoane din cadrul aceleiasi companii, iar evenimentul permite intalniri bilaterale de lucru/consultanta intre participantii care se inregistreaza si speakerii prezenti la eveniment (de asemenea gratuit).

 

Partenerii Conferintei “BUSINESS to more BUSINESS” – Constanta sunt: Patronatul Intreprinderilor Mici si Mijlocii Constanta (PIMM), Telekom Romania, Duncea, Stefanescu&Associates, Allianz- Tiriac Asigurari, RoCoach, Microsoft Romania, REI Finance Advisors, Netland Computers si Kompass Romania.

 

Evenimentul este sustinut prin parteneriate media de: AGERPRES , Jurnalul de Afaceri, Evenimente Biz, Manager Express, MANPRES, PrBox.ro, Calendar Evenimente, Transilvania Business, Investclub, RBE Connect, Revista CARIERE, Spatiulconstruit.ro

 

Evenimentul de la Constanta marcheaza jumatatea Conferintei Nationale “BUSINESS to more BUSINESS” care va continua cu evenimentele de la Cluj-Napoca (13 octombrie 2016), Galati (10 noiembrie 2016), Oradea (24 noiembrie 2016) si Timisoara (decembrie 2016).

 

Totodata, in octombrie 2016, la Bucuresti, Doingbusiness.ro organizeaza evenimentul CEO Conference. (detaliile despre CEO Conference organizat in 2015 sunt disponibile aici: http://evenimente.doingbusiness.ro/mcr-events/2015 ).
 

Autori

foto
DOINGBUSINESS.RO SRL