loader

BearingPoint deschide un birou in Portugalia

Firma de consultanta europeana in management si tehnologie se extinde si mai mult in sudul Europei

BearingPoint, una dintre principalele firme europene de consultanta de management si tehnologie, si-a extins acoperirea, intrand pe piata din Portugalia. Odata cu acest pas, BearingPoint doreste sa isi consolideze relatiile cu clientii existenti din Portugalia si sa dezvolte relatii noi, consolidandu-si mai mult prezenta europeana. In plus, firma BearingPoint va fi mai bine pozitionata pentru a raspunde cererii clientilor internationali de servicii locale de consultanta si specialisti in Portugalia. Aici, BearingPoint se va concentra pe servicii financiare si industriile de consum in toate domeniile de servicii, precum si pe solutii de raportare conforme cu reglementarile si analize aprofundate.


Biroul de la Lisabona va fi condus de Manuel Lopes da Costa, care are o reputatie deosebita in sectorul consultantei si a detinut recent pozitia de Advisory Leader la PwC pentru Portugalia si toate fostele colonii portugheze din Africa. Alaturi de el, membrii fondatori ai echipei sunt André Santos Ferreira, un renumit expert in risc si reglementare in domeniul Serviciilor Financiare si Pedro Antonio Duarte, fost CIO pentru Barclays Bank in Iberia. Cu aceasta echipa de conducere, BearingPoint intentioneaza sa isi asigure o prezenta durabila si sa castige cota de piata in Portugalia si in toate fostele colonii portugheze din Africa (Angola, Mozambic, Guinea-Bissau, Guinea Ecuatoriala, Cabo Verde, São Tomé and Príncipe).


Peter Mockler, Managing Partner al BearingPoint, declara: „Intrarea in piata din Portugalia este o realizare majora pentru BearingPoint. Acest lucru ne va permite sa ne folosim experienta de companie europeana de top, cu acces la piata globala, pentru a contribui la solutionarea provocarilor cheie cu care se confrunta clientii nostri portughezi si europeni.”


Manuel Lopes da Costa adauga: „Obiectivul este sa folosim si pentru clientii nostri din Portugalia serviciile si solutiile moderne BearingPoint care si-au dovedit succesul pe plan european. Aici sunt incluse, de pilda, produsele RegTech pentru clientii din domeniul serviciilor financiare, precum si oferte logistice pentru companiile din sectorul bunurilor de consum. Sunt hotarat sa extind prezenta companiei in Portugalia si sa ofer clientilor nostri cele mai bune servicii, care sustin necesitatile de dezvoltare ale acestora.”


BearingPoint are acum prezenta locala in 22 de tari.
 

Autori

foto
BEARINGPOINT SRL