loader
Ce se intampla la mijlocul lunii mai in Bucuresti?

Ce se intampla la mijlocul lunii mai in Bucuresti?

Incepand de miercuri – 16 mai si pana sambata - 19 mai, te asteptam in Pavilionul B2 din Romexpo-Bucuresti la cel mai relevant eveniment din Europa de Sud-Est dedicat industriei de packaging – Pack Expo 2018.

Peste 60 de firme straine din 14 tari expun in premiera in Romania: Austria, Bulgaria, Brazilia, China, Italia, Grecia, Marea Britanie, Polonia, Republica Ceha, Turcia, Ungaria, Albania, Slovacia, Romania, ceea ce inseamna ca expozitia va aduce pe piata locala o oferta complet noua de solutii si servicii pentru industria de packaging.

 

Spectacol tehnologic LIVE


Peste 100 de echipamente inovatoare vor fi in functiune pe toata perioada targului, solutii de ambalare, echipamente pentru productia de ambalaje, dozare, umplere, marcare si etichetare, paletizare, logistica, stivuire, design de ambalaj, tehnologii de ambalare pentru industriile de lactate, fructe-legume, patiserie-cofetarie, panificatie, industria carnii, non-food, demonstratii LIVE.

 

Echipamente expuse in premiera


Dintre care: VideoJet 1860 (cel mai avansat sistem de marcare cu jet de cerneala disponibil pe piata in momentul actual, prezentat de Multidevelopment), Esko Kongsberg C44 (o masa de taiere adusa in premiera in Romania de Grup Transilvae), Lachenmeier X1 (echipament de stretch hood si solutii automatizate pentru logistica, aduse pentru prima data in Romania de iHope), TL 650 WEBOMATIC (echipament revolutionar in clasa traysealer-elor, premiat la Anuga FoodTech), in vreme ce Mark Andy va lansa la pack Expo cea mai rapida si mai productiva masina de tiparit digitala – o productie hibrida cu zero compromisuri.

 

Ambalaje si etichete inovatoare


Zeci de producatori de ambalaje si etichete din Romania si din strainatate vor prezenta tehnologii inovatoare pentru ambalaje din carton, plastic, sticla, metal si lemn.

 

Romanian Packaging Awards (editia a II-a)


In cadrul Pack Expo vor fi acordate trofee pentru cele mai bune ambalaje si etichete inscrise in concursul Romania Packaging Awards (editia a II-a) la una din categoriile: Ambalajul din carton al anului, Ambalajul din carton ondulat pentru retail al anului, Ambalajul din plastic flexibil al anului, Ambalajul din plastic rigid al anului si Eticheta anului.

 

Speakeri de top

 

Ministrul Mediului, presedinti de asociatii, lideri din industria alimentara, retele comerciale, distribuitori de echipamente, producatori de ambalaje si etichete vor participa la Conferinta Nationala “Deseuri de ambalaje: tendinte vs. eficienta”. Vor fi dezbateri pe tema taxei pe ambalaje, managementul deseurilor, dar si inovatii si tehnologii folosite in productia de ambalaje si etichete.


Evenimentul este organizat de Romexpo si Euroexpo Fairs, revista Infomediu Europa (co-organizator) si Federatia Asociatiilor de Dezvoltare Intercomunitara (FADI), in colaborare cu Ministerul Mediului.

Tombola si Campanie Cris-Tim “Prospetime la fiecare masa“
In cadrul campaniei “Prospetime la fiecare masa”, Cris-Tim (partenerul Pack Expo al campaniei) va face sampling la standul propriu din Pack Expo cu produse ambalate in pack-uri inovative, care isi pastreaza calitatile ca in prima zi - ”Gustul si prospetimea produselor Cris-Tim sunt garantate de investitiile in tehnologie.’’. Tot acolo va avea loc si o tombola cu premii in produse Cris-Tim.

 

Premiu YOUNG CHEF: 1000 de euro


Grupul Angst organizeaza YOUNG CHEF - cel mai mare concurs de ready meal din Romania, in parteneriat cu ULMA Packaging. Pe o suprafata de 150mp, intr-un spatiu special amenajat, cei 6 semifinalisti (tineri bucatari cu varste de pana in 35 de ani) selectati de membrii juriului vor prepara propriile retete propuse pentru ready meal. La final, juriul format din Chef Sorin Bontea, Sorin Minea si Chef Ioan Cristian Serb va vota cei 4 finalisti care vor gati pe 19 mai aceeasi reteta pentru publicul premium prezent la expozitie – acesta va vota reteta castigatoare.


Tanarul castigator va primi titlul si trofeul YOUNG CHEF, precum si un premiu in bani, in valoare de 1000 de euro. In plus, castigatorul va beneficia de un abonament pe 12 luni la revista Gastromedia si un interviu in urmatorul numar al revistei, de dupa eveniment.

 

Acces rapid si gratuit


Beneficiezi de acces gratuit la Pack Expo, pe baza inregistrarii online sau prin completarea formularelor de la intrare. Rezerva-ti 2 minute sa completezi formularul de pe site si vei avea acces rapid la evenimentul anului pentru industria de packaging din Europa de Sud-Est!

 


 

Autori

foto
EUROEXPO FAIRS SRL