loader
Huawei Roadshow s-a intors in Bucuresti: 5G, alaturi de cele mai noi tehnologii IT&C de top la expozitia 2018

Huawei Roadshow s-a intors in Bucuresti: 5G, alaturi de cele mai noi tehnologii IT&C de top la expozitia 2018

In cadrul expozitiei Huawei Roadshow 2018, Huawei, unul dintre principalii furnizori globali de solutii in domeniul IT&C, a readus la Bucuresti, intr-un camion personalizat, cele mai noi si performante tehnologii din domeniul IT&C.

In aceasta perioada, caravana ce inglobeaza cele mai noi tehnologii marca Huawei urmeaza un circuit in tarile nordice si in Europa Centrala si de Est, iar Romania a fost a doua destinatie dupa Polonia, fiind din nou inclusa pe traseul acestei expozitii. Cum piata locala de IT&C este dinamica si intr-o continua expansiune, unde zi de zi apar tot mai multi tineri profesionisti, Romania este considerata una dintre tarile in care dezvoltarea noii generatii de talente locale este strans legata de accesul la tehnologia de ultima ora.

 

Huawei Roadshow este o traditie asteptata in intreaga lume, traseul devenind mai complex si numarul oraselor vizitate crescand de la an la an. Camionul Roadshow personalizat pentru a gazdui tehnologiile Huawei a debutat in 2009, cu prezentari si demonstratii diferite in fiecare an, iar in 2018 a putut fi vizitat in perioda 7 - 11 mai, si in Bucuresti.


Vlad Doicaru, Enterprise Director al Huawei Romania: „Prin acest eveniment ne propunem sa punem in prim-plan inovatiile in domeniul IT&C, printr-o privire de ansamblu a transformarilor digitale ce au loc atat pe piata locala, cat si pe cea internationala. Premierele din cadrul acestui roadshow sunt tehnologia 5G si echipamentele aferente unui site radio complet, impreuna cu echipamentul de la client, lansat in premiera mondiala la MWC Barcelona in februarie 2018, precum si solutii complete pentru retele mobile private ce au la baza tehnologii 4G precum “Rapid eLTE” in caz de dezastre sau situatii de urgenta”.

 

Huawei este prezenta pe piata din Romania din anul 2003, contribuind prin obiective de dezvoltare sustenabila pe termen lung la modernizarea industriei de telecomunicatii. Cum investitia Huawei Romania nu se rezuma doar la tehnologie, ci este concentrata pe oameni, in prezent, in cadrul companiei exista peste 1.500 de angajati, iar peste 78% dintre acestia sunt de pe piata locala.

 


 

Autori

foto
HUAWEI TECHNOLOGIES SRL