loader
Taxa pe ambalaj, in dezbatere la conferinta anului pe teme de mediu  ‘Deseurile de ambalaje: tendinte vs. eficienta’

Taxa pe ambalaj, in dezbatere la conferinta anului pe teme de mediu ‘Deseurile de ambalaje: tendinte vs. eficienta’

Miercuri, 16 mai 2018, esti invitat sa participi la conferinta anului pe teme de mediu “Deseurile de ambalaje: tendinte vs. eficienta”. Evenimentul este organizat in cadrul Pack Expo 2018, expozitia de ambalaje si solutii de ambalare din Europa de Sud-Est, si are loc in pavilionul B2 din Romexpo, Bucuresti.

Incepand cu ora 10:00, ministrul Mediului, presedinti de asociatii, lideri din industria alimentara, retele comerciale, distribuitori de echipamente, producatori de ambalaje si etichete vor participa la Conferinta Nationala “Deseuri de ambalaje: tendinte vs. eficienta”.

 

Printre speakerii conferintei se numara Radu Timis (Asociatia Romana a Carnii), Sorin Minea (Federatia Patronatelor din Industria Alimentara), Mihai Petre (DELOITTE Romania), Raul Pop (Ernst & Young Romania), Mariel Petric (Cora Trade), Linda Mauksch (ALPLA Group), Nathalie Bonk (Webomatic), Constantin Chiriac (ROMPAP) si Gabriel Moiceanu (FADI).


Dezbaterile se vor axa in principal pe tema taxei pe ambalaje, managementul deseurilor, impactul modificarilor legislative in materie de ambalaje asupra industriei alimentare, dar si pe inovatii si tehnologii folosite in productia de ambalaje si etichete.
Evenimentul este organizat de Romexpo, Euroexpo Fairs, revista Infomediu Europa (co-organizator) si Federatia Asociatiilor de Dezvoltare Intercomunitara (FADI), in colaborare cu Ministerul Mediului.

Autori

foto
EUROEXPO FAIRS SRL