loader

Cargill sprijina reabilitarea Dispensarului Uman din Comuna Independenta

Cargill a reabilitat la finalul anului 2013 Dispensarul Uman din Comuna Independenta, judetul Calarasi, cu sprijinul autoritatilor locale si a partenerului local Agrozootehnica Independenta.

Cargill continua sa sprijine comunitatile locale, in conformitate cu politica sa de responsabilizare sociala, prin care s-a angajat la imbunatatirea comunitatilor in care activeaza. În comuna Independenta, judetul Calarasi, Cargill a alocat fondurile necesare pentru refacerea integrala a instalatiei electrice a dispensarului si reabilitarea a doua cabinete medicale din aceeasi incinta. Contributia companiei s-a ridicat la 10,000 de dolari.

 

Voluntarii Cargill au lucrat la varuirea celor doua cabinete, reusind astfel prin parteneriatul cu Agrozootehnica si autoritatile locale sa aduca imbunatatiri considerabile si durabile in aceasta comunitate.

 

Dna. Diana Ojica, Presedintele Comitetului Cargill de Responsabilitate Sociala, a subliniat faptul ca „Suntem mereu preocupati de nevoile oamenilor din comunitatile in care ne desfasuram activitatea si am colaborat cu Agrozootehnica si autoritatile locale pentru a-i ajuta sa beneficieze de servicii medicale corespunzatoare.”

 

„Acest proiect al Echipei Cargill de Responsabilizare Sociala este un bun exemplu de colaborare al voluntarilor companiei cu partenerii locali in folosul comunitatilor. Ne bucuram ca putem sa fim alaturi de ei si ca impreuna am dus la bun sfar?it acest proiect important pentru comuna noastra.” a remarcat dl. Constantin Anghel, pre?edintele consiliului de administratie al Societatii Agricole Agrozootehnica Independenta.

 

Programul a beneficiat si de sustinerea autoritatilor locale, primarul comunei Independenta, dl. Voicu Lica precizand: “Cargill s-a implicat in bunul mers al comunitatii noastre de la inceputul activitatilor lor in aceasta regiune. Sunt incantat sa vad ca eforturile lor si ale partenerului lor Agrozootehnica au condus la o alta poveste de succes. Va multumesc sincer pentru ajutorul oferit si sper din toata inima ca vom continua acest parteneriat, pentru un viitor mai bun”.

 

În toate comunitatile Cargill din lume, angajatii contribuie cu sute de ore de voluntariat si fac donatii caritabile care au un impact local semnificativ.

Autori

foto
DOINGBUSINESS.RO SRL