loader
Calin Ile va conduce noul hotel IBIS Timisoara

Calin Ile va conduce noul hotel IBIS Timisoara

Noul hotel se va inaugura in toamna

Accor, lider mondial in domeniul ospitalitatii augmentate, a anuntat numirea lui Calin Ile in functia de Director General al noului hotel IBIS Timisoara. Cu o experinta de 20 de ani in cadrul Accor, Calin va fi responsabil de crearea unei echipe solide, care sa asigure o experienta placuta si sigura clientilor hotelului. Calin Ile, a carui cariera in domeniul ospitalitatii este strans legata de Grupul Accor si de reteaua IBIS, va coordona formarea echipei, operatiunile si a serviciile oferite clientilor in cadrul hotelului IBIS Timisoara, ce va fi inaugurat in toamna acestui an. Angajamentul sau fata de valorile brandului a fost dovedit in cei 20 de ani de experienta in cadrul grupului Accor, perioada in care si-a pus intreaga pasiune si expertiza in slujba hotelurilor IBIS in care a lucrat. Din decembrie 2015, Calin este si Presedinte al FIHR–Federatia Industriei Hoteliere din Romania. De peste doua decade, el a avut o contributie semnificativa la stabilirea de noi standarde si reglementari pe piata ospitalitatii din Romania.

"Sunt increzator in cresterea dinamica a grupului Accor in Romania. Odata cu cele sapte noi inaugurari din acest an si altele planificate pentru anii urmatori, Accor aduce produse noi, contemporane si servicii la standarde inalte in ceea ce priveste experienta oferita clientilor, atat in Bucuresti, cat si in principalele orase ale tarii. Noul IBIS Timisoara este un hotel remarcabil, ce se va deschide pe o piata extrem de importanta pentru dezvoltarea regionala a grupului Accor,de aceea este o provocare pe care abia astept sa o experimentez. Imi doresc sa construiesc o echipa de oameni pasionati si talentati, care sa ofere oaspetilor nostri experiente memorabile pe timpul sederii lor. Viitoarea Capitala Europeana a Culturii, orasul Timisoara va beneficia de o binemeritata crestere a turismului si a vizibilitatii internationale", a declarat Calin Ile, Director General IBIS Timisoara.

Noul hotel va dispune de 200 de camere si apartamente, precum si de restaurant, bar, zona de lounge, sali de conferinte si parcare proprie. Situat in apropiere de centrul orasului, IBIS Timisoara va fi inaugurat in toamna acestui an. Inca de la deschidere, IBIS Timisoara va corespunde tuturor standardelor de siguranta si reglementarilor impuse de prevenirea raspandirii virusului Covid-19. Accor si-a luat angajamentul sigurantei fata de clientii, angajatii si colaboratorii sai, prin implementarea etichetei ALL SAFE, care asigura respectarea protocolului de igiena si curatenie in toate hotelurile. Toate unitatile Accor din Romania vor fi certificate ALL SAFE incepand din iulie.

Despre IBIS

Brandul economic al Accor,IBIS garanteaza confort si un serviciu de calitate la cel mai bun pret. Brandul continua sa inoveze pentru a oferi oaspetilor sai o experienta modera, confortabila si mereu accesibila. Astfel, a creat un concept de pat revolutionar, Sweet Bed™ by ibis, zone comune primitoare si creative, un spatiu de masa contemporan si inspira un sentiment al serviciului care ii motiveaza pe toti angajatii sai. Numele IBIS este recunoscut la nivel global pentru calitatea, fiabilitatea si angajamentul sau fata de mediu. Creat in 1974, IBIS este acum lider european pe segmentul hotelurilor economice, si al patrulea cel mai mare lant hotelier din lume in categoria sa, cu peste 1.100 de hoteluri si 145.000 de camere in 67 de tari.

Despre Accor

Accor este un grup hotelier, lider mondial indomeniul ospitalitatii augmentate, ce ofera experiente unice si semnificative in 5.000 de hoteluri, statiuni si resedinte din 110 tari. Cu un portofoliu de marci de neegalat, ce variaza de lalux pana lasegmentul economy, Accor ofera expertiza in domeniul ospitalitatii de peste 50 de ani. Dincolo de cazarea propriu zisa, Accor propune noi moduri de a trai, de a lucrasi de a se relaxa, prin brandurile salegastronomice, de divertisment, de bunastare si de coworking. Pentru a stimulaperformanta afacerii, portofoliul de acceleratoare de business al Accor amplifica distributia, operatiunile si experienta ospitalitatii. Oaspetii au acces la unul dintre cele mai atractive programe de loialitate hoteliere din lume. Accor este profund dedicat crearii de valori durabile si joaca un rolactiv in a sustine planetasi comunitatea prin intermediul programului sau Planet 21 - Acting Here si fondului Accor Solidarity, care ofera grupurilor defavorizate acces la un loc de munca prin formare profesionala. Accor SA este listata public pe Bursa de Valori Euronext Paris (cod ISIN: FR0000120404) si pe piata OTC (Ticker: ACRFY) in Statele Unite. Pentru mai multe informatii, viziteaza accor.com sau urmareste-ne pe Twitter si Facebook.

Autori

foto
ACCOR HOTELS ROMANIA SRL