loader
Deloitte Romania isi consolideaza echipa de conducere prin promovarea a doi directori si a unui partener in cadrul Reff & Asociatii

Deloitte Romania isi consolideaza echipa de conducere prin promovarea a doi directori si a unui partener in cadrul Reff & Asociatii

Pe langa recunoasterea contributiilor lor in dezvoltarea competentelor echipelor specializate si a relatiilor cu clientii, extinderea echipei de conducere este si o confirmare a maturitatii unor servicii inovative pe care Deloitte le ofera in Romania

Deloitte Romania isi consolideaza echipa de conducere prin promovarea Ioanei Boca, pe pozitia de Director Consultanta Financiara, a lui Sorin Elisei, pe pozitia de Director in cadrul practicii specializate in industria de energie si resurse naturale, si a lui Mihnea Galgotiu-Sararu, in rolul de Partener in cadrul Reff & Asociatii, societatea de avocati membra a retelei globale Deloitte Legal.

Este o mandrie pentru mine sa fiu martorul ascensiunii profesionale a acestor talentati specialisti si ii felicit pentru realizarile de impact pe care le-au obtinut pana in acest moment. Pe langa recunoasterea contributiilor colegilor nostri in dezvoltarea competentelor echipelor noastre specializate si a relatiilor cu clientii, extinderea echipei noastre de conducere este si o confirmare a maturitatii unor servicii inovative pe care le oferim in Romania,” a spus Alexandru Reff, Country Managing Partner, Deloitte Romania si Moldova.

Ioana Boca, recent numita Director in cadrul departamentului de Consultanta Financiara in Deloitte Romania, are 12 ani de experienta in consultanta financiara, fuziuni si achizitii (servicii de due diligence) si audit. A fost implicata in peste 100 de proiecte de due diligence, atat de partea vanzatorului, cat si a cumparatorului, analize independente ale afacerilor, proiecte de due diligence pentru scopuri de refinantare si proiecte de divizare a societatilor. In 2016 si 2017, Ioana a lucrat un an si jumatate la Londra in cadrul Deloitte UK si a fost implicata in tranzactii internationale din sectoare precum infrastructura, tehnologie si mass-media, productie, imobiliare, turism si industrie hoteliera. In noul ei rol, Ioana Boca se va concentra pe dezvoltarea departamentului de Value Creation Services in Romania. Ea are o diploma de licenta in Relatii Economice Internationale din cadrul Academiei de Studii Economice. 

Cu o experienta de peste zece ani in sectorul energetic, Sorin Elisei este acum Director in cadrul practicii specializate in industria de energie si resurse naturale. Sorin are cunostinte solide in coordonarea de proiecte de anvergura nationala si internationala in domeniul energiei si schimbarilor climatice, precum si in elaborarea de studii, analize, proiecte si strategii in domeniu. De asemenea, el a participat la dezvoltarea unor proiecte importante, realizate atat de institutii publice, cat si de companii private, in calitate de expert in reglementarile pietelor de energie si gaze naturale. Sorin a absolvit cursuri de management executiv la London School of Business and Finance, precum si cursuri de tranzactionare a energiei si de intelegere a contractelor de tip EFET in cadrul Federatiei Europene a Traderilor de Energie din Europa. De asemenea, el este expert certificat in sustenabilitate si eficienta energetica.

Mihnea Galgotiu-Sararu, avocat specializat in solutionarea disputelor, s-a alaturat echipei Reff & Asociatii | Deloitte Legal in 2019, ca Senior Managing Associate in calitate de coordonator al diviziei de litigii comerciale. Odata cu promovarea in rolul de Partener, el preia conducerea intregii practici de litigii si arbitraje. Mihnea are peste 11 ani de experienta in dreptul afacerilor, dupa ce a absolvit summa cum laude Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti. Inainte de a se alatura echipei Reff & Asociatii | Deloitte Legal, el a detinut pozitia de Partener si rol de coordonare a practicii de litigii dintr-o alta societate de avocatura importanta din Romania. De-a lungul carierei sale, Mihnea a asistat companii ce sunt lideri de piata din numeroase sectoare, coordonand proiecte ample de litigii, in special dispute complexe administrative (inclusiv fiscale si anti-trust) si comerciale. El are experienta vasta si in proceduri de arbitraj international si in litigii derulate in mai multe jurisdictii.

Deloitte furnizeaza la nivel global servicii de audit, consultanta, servicii juridice, consultanta financiara si managementul riscului, servicii de consultanta fiscala si alte servicii adiacente catre clienti din sectorul public si privat provenind din industrii variate. Patru din cinci companii prezente in topul Fortune Global 500® sunt clienti Deloitte, prin intermediul retelei sale globale de firme membre care activeaza in peste 150 de tari si teritorii, oferind resurse internationale, perspective locale si servicii de cea mai inalta calitate pentru a aborda provocari de business complexe. Obiectivul Deloitte este sa creeze un impact vizibil in societate cu ajutorul celor peste 312.000 de profesionisti ai sai.

Deloitte Romania este una dintre cele mai mari companii de servicii profesionale din tara noastra si ofera, in cooperare cu Reff & Asociatii | Deloitte Legal, servicii de audit, de consultanta fiscala, servicii juridice, de consultanta in management si consultanta financiara, servicii de managementul riscului, solutii de servicii si consultanta in tehnologie, precum si alte servicii adiacente, prin intermediul a peste 1.700 de profesionisti.

Pentru a afla mai multe despre reteaua globala a firmelor membre, va rugam sa accesati www.deloitte.com/ro/despre.

Autori

foto
DELOITTE CONSULTANTA SRL