loader

Business in crestere cu peste 42%

Safety Broker a intermediat in primul trimestru al acestui an prime brute in valoare de peste 123 milioane lei, cu 42,9% mai mult decat cele 86 milioane lei intermediate in aceeasi perioada din 2015.

In primele 3 luni din 2016, portofoliul de asigurari non-RCA gestionat de Safety Broker a crescut cu 25,5%, de la 22,6 milioane lei la peste 28,4 milioane lei. Din totalul subscrierilor realizate, politele obligatorii RCA au generat venituri de 94,6 milioane lei (comparativ cu 63,4 milioane lei in T1/2015).

 

Principalele obiective pentru acest an sunt: dezvoltarea continua a portofoliului non-RCA, depasirea unui volum total al primelor brute intermediate de 450 milioane lei – pentru prima data in istoria de 11 ani a Safety Broker si cresterea capitalului social al companiei pana la valoarea de 1 milion lei, pentru a putea derula activitatea in conditii optime, cu respectarea reglementarilor ASF.

 

“In plus, ne vom continua procesul de transformare intr-o organizatie orientata exclusiv catre clientii finali. Ei ne permit sa existam, iar satisfactia lor este cea care ne-a determinat sa fim acum liderul pietei de intermediere din Romania”, declara Viorel Vasile, CEO al Safety Broker.

 

La 11 ani de la intrarea in UNSICAR, Safety Broker a decis sa isi urmeze propriul drum, privind cu incredere spre viitor, si sa se retraga din asociatie. “Le multumim colegilor din UNSICAR pentru colaborarea din toti acesti ani si ne exprimam si pe aceasta cale dorinta de a ne implica si de a contribui si pe viitor la dezvoltarea pietei locale de asigurari”, declara oficialul companiei.

 

Safety Broker s-a alaturat uniunii profesionale a brokerilor imediat dupa infiintare, in anul 2005, din dorinta de a contribui la dezvoltarea pietei de specialitate dar si pentru a putea fi parte a dialogului dintre principalii jucatori de atunci.

Autori

foto
SAFETY BROKER DE ASIGURARE SRL