loader

Conferinta Nationala “BUSINESS to more BUSINESS” ajunge la Ploiesti in 14 aprilie 2016

Consultanta fiscala si de afaceri, dar si instrumentele de dezvoltare personala, devin disponibile si pentru mediul de afaceri din judetul Prahova.

Cel mai important eveniment de afaceri al anului din Ploiesti – “BUSINESS to more BUSINESS”, se desfasoara joi, 14 aprilie 2016, la Hotel Prahova Plaza, incepand cu ora 9.00 si este organizat de Doingbusiness.ro. Evenimentul de la Ploiesti face parte din Proiectul National “BUSINESS to more BUSINESS” care a debutat la Brasov, in 10 martie 2016.

 

Evenimentul “BUSINESS to more BUSINESS” este un concept unic care marcheaza in 2016 al 6-lea an consecutiv in care face parte din mediul de afaceri romanesc. Seria de conferinte aduce consultanta fiscala, financiara si legislativa mai aproape de mediul de afaceri local si ofera anterprenorilor din Romania instrumente utile pentru promovarea si sustinerea afacerii chiar si in conditii economice volatile.

 

BUSINESS to more BUSINESS 2016 inseamna deja noi recorduri: la Brasov am inregistrat cea mai numeroasa participare de pana acum, iar la Iasi am reusit sa ne bucuram de o interactivitate fara precedent. Am creat un cadru favorabil in care managerii si antreprenorii locali sa dezbata aspecte importante pentru afacerile lor si, mai ales, sa gaseasca solutii, prin intermediul specialistilor invitati de noi, la problemele cheie pe care le intampina. Revenim in Prahova in 2016 cu mult interes, pentru ca mediul de afaceri de aici este extrem de interesant si activ’’, a declarat Dumitru Ion – CEO Doingbusiness.ro.

 

Conferinta de la Ploiesti este organizata la hotelul Prahova Plaza incepand cu ora 9.00 si reprezinta cea mai buna oportunitate pentru companiile din Prahova si judetele invecinate de a descoperi noi perspective de afaceri, dar si instrumente de dezvoltare personala adresate managerilor de companii.

 

La Ploiesti va fi lansat, in premiera, Barometrul mediului de afaceri din Prahova si judetele invecinate, realizat de EY Romania si Doingbusiness.ro, un instrument extrem de important pentru antreprenorii prezenti, intrucat contureaza, in esenta, asteptarile fundamentale ale mediului de afaceri local pentru perioada imediat urmatoare.

 

Conferinta este structurata in 3 sesiuni: consultanta fiscala, financiara si management performant, transformarea digitala si schimbarea comportamentului consumatorilor (care cuprinde adaptarea strategiei de marketing si vanzari pentru a creste performanta companiei) si o sesiune extrem de interactiva axata pe dezvoltarea personala.

 

Conferinta va fi moderata de jurnalistul Radu Soviani, iar printre vorbitori se vor regasi Carmen Afanasenco – Tax Manger, EY Romania, Elena Badea – Marketing Director, EY Romania, Razvan Ionescu – Director Marketing Segment Business, Telekom, Roxana Mircea – Managing Partner, REI Finance Advisors, Mihai Stanescu - Executive Coach, RoCoach si Dumitru Ion – CEO Kompass Romania.

 

 

Mai multe detalii despre conferinta si pentru inregistarea online a participantilor sunt disponibile aici: http://evenimente-2016.doingbusiness.ro/evenimente-viitoare/b2mb-2016-ploiesti/. Participarea este gratuita pentru primele doua persoane din cadrul aceleiasi companii, iar evenimentul permite intalniri bilaterale de lucru/consultanta intre participantii care se inregistreaza si speakerii prezenti la eveniment.

 

Partenerii Conferintei “BUSINESS to more BUSINESS” organizata la Ploiesti in data de 14 aprilie 2016 sunt: Telekom Romania, EY Romania, Microsoft, REI Finance Advisors, Allianz-Tiriac Asigurari, RoCoach si Kompass Romania.

 

Evenimentul este sustinut prin parteneriate media de: AGERPRES, Transilvania Business, Jurnalul de Afaceri, Evenimente Biz, Manager Expres, MANPRES, PrBox.ro, Prahova Business, Telegrama de Prahova, Raid Prahova, Calendar Evenimente, Investclub, RBE Connect, Revista CARIERE, SpatiulConstruit.ro.

 

Conferinta nationala “BUSINESS to more BUSINESS”a inclus pana acum mediul de afaceri din Brasov (10 martie 2016) si Iasi (23 martie 2016). Dupa evenimentul de la Ploiesti (14 aprilie 2016), Proiectul National continua cu evenimentele din Bucuresti (18 mai 2016), Sibiu (26 mai 2016), Constanta (16 iunie 2016), Cluj-Napoca (13 octombrie 2016), Galati (10 noiembrie 2016), Oradea (24 noiembrie 2016), Timisoara (decembrie 2016). Totodata, in 27 octombrie 2016, la Bucuresti, Doingbusiness.ro organizeaza evenimentul CEO Conference. (detaliile despre CEO Conference 2015 sunt disponibile aici: http://evenimente.doingbusiness.ro/mcr-events/2015 ).
 

Autori

foto
DOINGBUSINESS.RO SRL