loader

‚Bun, din Romania!’, o marca proprie cu peste 60 de sortimente, disponibila in magazinele BILLA din toata tara

Marca proprie 'Bun, din Romania!' a fost lansata in magazinele BILLA din toata tara in 2014 prin introducerea sortimentelor de legume si fructe din regiuni precum Prahova, Buzau sau Tara Fagarasului.

In 2015, compania a continuat extinderea marcii prin introducerea sortimentelor din carne si lapte provenite din zone din Romania recunoscute si apreciate pentru retete vechi si metodele de productie. Astfel, mezelurile vin de la producatori din Bistrita Nasaud, Buzau si Iasi, iar branzeturile provin de la Sibiu, Arad, Botosani sau Maramures.

 

Bun, din Romania! este un brand prin care BILLA investeste in producatorii locali, incurajeaza antreprenorii din tara si, pe termen lung, contribuie la dezvoltarea economiei locale si la crearea a noi locuri de munca.

 

BILLA Romania colaboreaza cu furnizori selectati cu atentie pe baza unor criterii clare si definitorii pentru valorile care sustin acest brand. Sortimentatia oferita, respectarea normelor in vigoare, dar si apartenenta la asociatii locale sau nationale care ii califica drept producatori romanesti/locali sunt elemente esentiale in selectia finala. Gustul ramane insa criteriul cel mai important. Produsele au fost alese pentru gustul lor autentic, asa cum era odinioara.

 

„Marca Bun, din Romania! este rezultatul muncii intense duse de colegii nostri pentru a gasi sortimente cu gust de odinioara si de cea mai buna calitate. Ne-am dorit sa le oferim consumatorilor exact acele produse pe care le cautam cu totii: produse cu un gust care aminteste de copilarie, naturale si sanatoase. In plus, marca Bun, din Romania! ne aduce mai aproape de indeplinirea unei misiuni pe care ne-am asumat-o: aceea de a incuraja din ce in ce mai mult producatorii locali si de a contribui la dezvoltarea afacerilor romanesti autentice,” a declarat Sorana Georgia, Director General al BILLA Romania.

 

Luna aceasta, BILLA Romania a lansat o campanie TV speciala in care se aduce in prim plan dorinta sincera a romanilor de a porni in cautarea produselor demult stiute, autentice, cu gust bun si pline de aroma copilariei. Vestea buna pe care BILLA o transmite tuturor este ca aceste produse sunt disponibile in toate cele 86 de magazine din tara.


Fiecare furnizor de produse Bun, din Romania! are o poveste la baza careia se afla respectul fata de gustul autentic si calitate. Producatorii prepara toate produsele dupa retete vechi si au grija sa respecte toate normele aflate in vigoare.

 

Marcel este unul dintre producatorii de mezeluri din Moldova, care le ofera clientilor BILLA salamul si carnatii tocati din satar, muschiuletul de porc copt la jar, sunculita afumata cu fum natural, salamul Victoria, salamul casei precum si preparatele specifice Craciunului, ca toba, leberul si caltabosul.

 

Un alt furnizor de carne pentru Bun, din Romania! este Agro Ardeal, cel mai mare producator roman de carne si produse din carne din judetul Bistrita-Nasaud. De asemenea, un important aport in sortimentul Bun, din Romania! il are furnizorul Valmar care produce renumitii Carnati de Plescoi.

 

Morandi, furnizorul de carne de pui Bun, din Romania!, are grija ca pasarile sa fie crescute lent, cu hrana de cea mai buna calitate, bazata pe cereale integrale. Este primul fermier din tara care a introdus furajarea pasarilor pe baza de cereale integrale bob intreg, astfel incat puiul sa aiba gustul de odinioara.


Lactatele si branzeturile provin de la furnizori din zone ale tarii cu traditie in acest domeniu. Producatorul CRIS SIB LACTO din Arad face parte din Asociatia Marginimea Sibiului si furnizeaza telemea de oaie de Sibiu, telemea proaspata sau maturata de bivolita, capra si vaca.

 

Erbalact este un producator de lactate din localitatea Nucet, judetul Dambovita, iar producatorul Lacto Solomonescu furnizeaza produse de inalta calitate din judetul Botosani.

 

Alaturi de acestia, BILLA Romania colaboreaza cu furnizori din mai multe regiuni ale tarii pentru a aduce laolalta aromele si deliciul unor produse pe care le apreciem cu totii.
 

Autori

foto
COLUMBUS OPERATIONAL SRL