loader

BearingPoint deschide al treilea birou in Romania, situat in Timisoara

Firma de consultanta de management si tehnologie isi extinde capabilitatile digitale si de raportare reglementata, continuand astfel povestea de succes in aceste domenii cheie.

Firma de consultanta de management si tehnologie BearingPoint isi continua extinderea pe piata europeana si cea locala, prin deschiderea celui de-al treilea birou in Romania, situat in Timisoara. Astfel, echipa din Timisoara se va concentra in principal asupra nevoilor clientilor din industria financiara, sustinand bancile, companiile de asigurari si autoritatile de supraveghere pe tot parcursul procesului de raportare reglementata.


Aceasta decizie are la baza strategia de crestere globala a firmei BearingPoint, urmarind punctele cheie ale agendei sale la nivel de grup: digitalizare, raportare reglementata, dar si extinderea divizei «Asset Based Consulting» in Europa, din care face parte si suita de solutii Abacus pentru raportare.


«Odata cu deschiderea biroului din Timisoara, mergem mai departe cu planul nostru strategic si investim mai mult in business-ul nostru, centrat pe digitalizare, raportare reglementata si consultanta prin solutiile BearingPoint.» a spus Marcel Nickler, Regional Leader pentru Germania, Elvetia, Austria, Italia si Romania.


"Patrunderea pe piata din Romania in urma cu 9 ani s-a dovedit un real succes pentru noi, am dezvoltat un brand puternic si suntem un angajator dorit. Cautam in Timisoara cei mai talentati consultanti pentru proiectele noastre internationale si locale din domeniul raportarii reglementate" a spus Christian Gurny, Country Leader BearingPoint Romania.


In ultimii trei ani BearingPoint Romania a crescut numarul de angajati cu 40% de la an la an. Peste 250 de consultanti lucreaza in prezent in birourile din Bucuresti, Sibiu si Timisoara, iar cresterea planificata pentru anul viitor este tot de 40%.
 

Autori

foto
BEARINGPOINT SRL