loader
BDO Romania anunta lansarea oficiala a BDO Hivetech, divizia de Digital Solutions a companiei

BDO Romania anunta lansarea oficiala a BDO Hivetech, divizia de Digital Solutions a companiei

Hivetech aduce un set de modele digitale ce mapeaza in timp real datele disponibile la deciziile curente sau strategice ale organizatiei

BDO Romania, una dintre cele mai mari companii de consultanta si audit din tara, anunta lansarea BDO Hivetech, divizie de business intellingence, care pune la dispozitia companiilor din Romania solutii de optimizare a fluxurilor informationale de natura financiara si operationala, cu scopul de a eficientiza si de a creste calitatea proceselor interne cat si de a asigura suport in luarea deciziilor strategice.

Noua divizie este coordonata de Stelian Uzunia, Director BDO Hivetech si Silviu Manolescu, Senior Partner BDO Romania.

BDO Hivetech este un layer de tehnologie si management de date intr-un mediu securizat, care valorifica expertiza de peste 30 ani in consultanta si audit a BDO in Romania. Hivetech aduce un set de modele digitale ce mapeaza in timp real datele disponibile la deciziile curente sau strategice ale organizatiei, prin transformarea datelor financiare si operationale in informatie relevanta pentru a lua decizii de business, rapid.

BDO Hivetech este raspunsul nostru la nevoia de transformare digitala, aflata pe agenda tuturor actorilor din peisajul de business romanesc, iar unul dintre avantajele competitive este timpul de implementare foarte scurt al solutiilor. Livram orice solutie din portofoliu, la cheie, in  intervale de timp de ordinul saptamanilor. Elementul diferentiator al modelelor noastre este ca folosesc tehnologia pentru a amplifica experienta de 30 ani in consultanta si audit, oferind utilizatorului o perspectiva completa, care nu necesita prelucrari suplimentare in vederea fundamentarii deciziilor de business. Altfel spus, noi incepem acolo unde altii se opresc.”, declara Stelian Uzunia, Director BDO Hivetech.

                                                      

Solutiile dezvoltate apeleaza la cele mai recente tendinte din universul digital (data analytics, robot process automation sau machine learning) imbogatite cu experienta in consultanta acumulata de specialistii din BDO Romania, care in cei 30 de ani de activitate au deservit peste 3,500 de entitati ce activeaza pe piata romaneasca.

Una dintre solutiile disponibile, Business Benchmarking Machine, platforma cu capacitate analitica puternica, genereaza rapoarte standard sau definite de utilizator,  printr-o interfata ce ofera perspective rapide si cuprinzatoare ale starii si tendintelor financiare manifestate in ultimii 7 ani. Pentru peste 200 de mii de entitati inregistrate in Romania, reprezentand peste 93% din cifra de afaceri la nivel national, evidentiaza evolutiile din 2020 si 2021 in raport cu perioada 2015-2019 la nivel individual sau agregat.”, subliniaza Stelian Uzunia, Director BDO Hivetech.

Setul de solutii BDO Hivetech adreseaza nevoile entitatilor aflate in diverse etape de dezvoltare, respectiv domenii de activitate.

Solutiile dezvoltate vin pe de o parte in intampinarea nevoilor companiilor de dimensiuni mari, cu anvergura pe piata, dar si a celor care sunt in proces de dezvoltare, oferindu-le beneficii in eficientizarea strategiilor de business. Analizele disponibile aduc un aport foarte valoros, in special in structurarea strategiilor anuale, M&A, analize de benchmarking pe industrii, analizarea portofoliilor proprii de parteneri de afaceri (clienti, furnizori). In egala masura, start-up-urile vor gasi in BDO Hivetech solutii prin care pot fi identificate caracteristicile specifice ale pietei pe care ar putea-o deservi, precum si detalii esentiale in ceea ce priveste mediul competitional.”, adauga Gabriel Patru, Director Brand Development, BDO Hivetech.

Adresate investitorilor, antreprenorilor, membrilor din consiliile directoare, CEO, CFO, Director de vanzari, etc., solutiile BDO Hivetech, bazate atat pe date publice, cat si pe date existente intr-o organizatie, ofera informatii relevante in procesul decizional.

 

BDO Hivetech este divizia de Digital Solutions a BDO Romania, care livreaza solutii de business, imbinand cele mai recente dezvoltari tehnologice cu experienta in consultanta si audit dobandita in cei peste 30 de ani de activitate. Pentru mai multe informatii accesati zona servicii de pe https://hivetech.bdo.ro/.

BDO Romania celebreaza in acest an 30 de ani de prezenta pe piata din Romania. Compania are peste 250 de angajati si birouri in Bucuresti, Cluj, Iasi, Timisoara, Sibiu si Chisinau. Avand o echipa solida de specialisti cu experienta intr-o gama larga de servicii si industrii, BDO ofera clientilor sai servicii de audit financiar, contabilitate, payroll, business restructuring, taxe, preturi de transfer, consultanta financiara, juridica si de management. Compania face parte din reteaua internationala BDO, fondata in 1963 si detine in prezent 1720 de birouri si 97,000 de angajati, in 167 de tari. 

Autori

foto
BDO AUDIT SRL