loader
Andreea Grigorescu a fost numita noul CEO al Animax si Maxi Pet

Andreea Grigorescu a fost numita noul CEO al Animax si Maxi Pet

Pet Network International se pregateste pentru un capitol nou si promitator pe piata din Romania

Pet Network International, un actor important in lumea produselor pentru animalele de companie, a numit-o pe Andreea Grigorescu in functia de director general (CEO) al Animax si Maxi Pet si pregateste cele doua companii pentru noua aventura, condusa de un lider pasionat si energic. In prezent, Andreea Grigorescu este director operational (COO) al Dr. Max in Romania, coordonand operatiunile a peste 800 de unitati si face parte din Consiliul de administratie al companiei. Intr-o industrie in care dragostea si grija fata de prietenii nostri patrupezi inseamna totul, numirea Andreei Grigorescu aduce un nou nivel de dedicare si viziune.

Cu peste 23 de ani de experienta in industria de retail, Andreea Grigorescu isi va aduce contributia la dezvoltarea companiei prin cunostintele vaste si pasiunea pentru inovatie. Viziunea ei va ajuta la conturarea viitorului Animax si Maxi Pet. Cu o cariera care a inclus giganti renumiti din retail, Andreea Grigorescu este un lider cu multe realizari si un palmares bogat in conducerea afacerilor. Evolutia ei pana la aceasta pozitie a trecut printr-o serie de pozitii de conducere importante la Metro Cash&Carry, Real Hypermarket si Tesco in Ungaria, unde si-a perfectionat abilitatile si a acumulat cunostinte valoroase despre industria de retail.

Abordarea ei pune accent pe obtinerea de rezultate prin motivarea, mobilizarea si sprijinirea echipelor in a isi realiza potentialul maxim si suntem incantati sa o avem alaturi de noi ca lider al companiilor noastre din Romania.

„Animalele de companie nu sunt doar simplii companioni, ele sunt membri indragiti ai familiei”, a declarat Andreea Grigorescu. „Sunt incantata sa calauzesc Animax si Maxi Pet catre acest nou capitol, unde vom continua sa furnizam produse de inalta calitate care fac viata mai buna pentru animalele de companie si stapanii lor”.

Pet Network International a ales-o pe Andreea Grigorescu ca lider al companiilor datorita exceptionalelor sale cunostinte si rezultate in industria de retail. Numirea ei este o dovada a realizarilor sale si a valorii pe care o va aduce in cadrul Pet Network International.

Doamna Grigorescu are o intelegere aprofundata a industriei noastre si o abilitate demonstrata de a stimula cresterea si inovatia”, a declarat Timo Tervo, CEO al Pet Network International. „Numirea ei reflecta angajamentul nostru continuu fata de diversitate si hotararea noastra de a sprijini progresul industriei produselor pentru animalele de companie. Cu doamna Grigorescu la carma, Animax si Maxi Pet sunt bine pozitionate pentru un viitor promitator. Angajamentul nostru este clar: suntem dedicati progresului industriei de retail din Romania. Credem in a oferi nu numai produse, ci si experiente. Misiunea noastra este sa consolidam pozitia Animax si Maxi Pet ca retaileri pe toate canalele, oferindu-le clientilor nostri o experienta premium in materie de cumparaturi. Impreuna, vom redefini ceea ce inseamna sa faci cumparaturi pentru animalele de companie in Romania”.

Andreea Grigorescu va prelua aceasta functie incepand cu ianuarie 2024.

Grupul Pet Network International detine in Romania 126 de magazine Animax si 14 Maxi Pet.

 ***

Despre Pet Network International

Cu sediul central in Croatia, Pet Network International este lider in domeniul comercializarii de produse de ingrijire destinate animalelor de companie in 5 tari din sud-estul Europei. Pet Network International are peste 200 de magazine si platforme eCommerce in Romania, Croatia, Slovenia, Serbia si Bulgaria sub brandurile Animax, Pet Centar, Maxi Pet, Mr. Pet si Dr. Stefanov, in care comercializeaza mancare, recompense, accesorii, dar si servicii de ingrijire si consultanta veterinara.

 

Autori

foto
PET NETWORK EUROPE SRL