loader

Anamaria Ionitoaei, noul managing associate in cadrul SCA Duncea, Stefanescu & Associates / Mazars

Aria de competenta a Anamariei Ionitoaei se concentreaza in special pe litigii in domenii precum dreptul fiscal, dreptul societar, dreptul muncii, litigii intre profesionisti, procedura insolventei, contracte FIDIC si executare silita, domenii in care a dobandit o vasta si solida experienta, repurtand numeroase succese.

Activitatea Anamariei presupune de asemenea si acordarea de consultanta unui portofoliu insemnat de clienti cu privire la activitatea de zi cu zi a acestora, fiind implicata si in misiuni de Due Dilligence, concepere si negociere tranzactii post Due Dilligence, precum si pregatirea si negocierea contractelor incheiate intre profesionisti, dar si consultanta in materia achizitiilor publice.

 

Anamaria colaboreaza cu SCA Duncea Stefanescu & Asociatii / Mazars din 2006, fiind unul din cei mai vechi membri ai echipei. Este licentiata in drept si membra a Baroului Bucuresti din anul 2004.

 

Societatea de avocatura Duncea, Stefanescu & Asociatii a fost infiintata in anul 2008, ca urmare a transformarii Cabinetului de Avocatura Duncea Adriana (care functiona inca din anul 1999, data la care a intrat in Romania firma de consultanta Haarmann Hemmelrath / RSM Hemmelrath), fiind biroul de avocatura corespondent al firmei germane.

 

In aprilie 2007 a avut loc fuziunea dintre Mazars si RSM Hemmelrath, iar cabinetul a devenit corespondentul local al Mazars. In prezent, firma de avocatura detine un numar de 13 avocati asociati si colaboratori, specializati in drept societar, fuziuni si achizitii, restructurari si insolvente, drept bancar si asigurari, concurenta, dreptul muncii, litigii comerciale si fiscale, arbitraje.

Autori

foto
MAZARS ROMANIA SRL