loader
Amadeus, Chrome River si Bosch vor oferi o noua solutie de calatorie end-to-end

Amadeus, Chrome River si Bosch vor oferi o noua solutie de calatorie end-to-end

Cu 402.000 de angajati la nivel mondial, digitalizarea instrumentelor de calatorie de afaceri Bosch este un pas strategic pentru unul dintre cei mai importanti furnizori mondiali de tehnologie si servicii la nivel mondial.

Ultimul parteneriat al companiei Amadeus va permite companiei Bosch sa implementeze instrumentul de rezervare online, cytric Travel, cu integrarea suplimentara a instrumentului de gestionare a cheltuielilor Chrome River, care va ajuta compania sa isi proceseze cheltuielile de calatorie globale. in plus, Bosch va implementa functionalitatile platformei Amadeus Mobile care vor permite angajatilor sa ramana informati in fiecare etapa a calatoriei lor.

Solutia integrata Bosch, oferita de Amadeus, in parteneriat cu Chrome River, unul dintre cei mai importanti furnizori de tehnologie pentru managementul cheltuielilor globale, se potriveste perfect nevoilor de calatorie de afaceri ale Bosch. Astfel, Bosch isi va digitaliza instrumentele de calatorie si cheltuieli in Germania, Austria, Elvetia si Franta, urmand ca acest proces sa fie extins la nivel global.

Prin combinarea serviciilor Amadeus cytric Travel, a platformei Amadeus Mobile si a solutiei Chrome River EXPENSE, calatorii vor experimenta un proces fara probleme de la planificarea si rezervarea calatoriei pana la decontarea cheltuielilor de calatorie. De asemenea, angajatii Bosch vor beneficia de asistenta pe durata calatoriei, cum ar fi asistenta in deplasare, securizarea transportului la sol, rezervari de hoteluri si restaurante, precum si fotografierea chitantelor care vor fi disponibile simultan in solutia mobila. In plus, acest proces complet digital include o mare varietate de continuturi de calatorie, de la zboruri si hoteluri pana la inchirieri de masini si transporturi feroviare.

Alan Rich, CEO si co-fondator al Chrome River, a declarat ca "Solutia robusta si extrem de scalabila de gestionare a cheltuielilor Chrome River permite organizatiilor globale sa ofere o experienta perfecta angajatilor lor, indiferent de locul in care se afla sau modul in care sunt realizate cheltuielile. Integrarea completa dintre Chrome River si instrumentul de rezervare online Amadeus permite calatorilor Bosch sa beneficieze de cele mai bune solutii din clasa, care imbunatatesc experienta angajatilor si ofera capacitati profunde de control al costurilor.

Decius Valmorbida, presedintele Travel Channels, Amadeus, a declarat: "Piata de travel de astazi necesita ca intreprinderile sa raspunda nevoilor calatorului de afaceri, concentrandu-se in acelasi timp asupra controlului costurilor si asupra conformitatii. Suntem incantati sa colaboram cu compania Bosch, in parteneriat cu Chrome River, pentru a oferi solutii mai rentabile pentru companie si conditii de calatorie mai bune pentru angajat. Calatoria ar trebui sa fie o placere indiferent de scopul acesteia si asteptam cu nerabdare sa oferim o noua viziune asupra calatoriilor in cadrul Bosch ".

 

Autori

foto
AMADEUS MARKETING ROMANIA SRL