loader
Alison Hayes concentreaza productia in-house la Buzau, serviciile la Urziceni

Alison Hayes concentreaza productia in-house la Buzau, serviciile la Urziceni

Grupul Alison Hayes anunta reorganizarea proceselor sale de business in Romania.

Grupul Alison Hayes anunta reorganizarea proceselor sale de business in Romania, pentru a imbunatati functiile de productie si logistica intr-un mod mai eficient din punct de vedere operational, pentru a onora comenzile din partea clientilor.


In viitor, intreaga capacitate de productie in-house va fi concentrata la fabrica de la Buzau, al carei personal va fi sporit prin transferul partial al angajatilor de la fabrica din Urziceni. La Urziceni, pe de alta parte, compania va concentra operatiunile de cercetare si dezvoltare, financiare, resurse umane, depozitare si logistica, utilizand, astfel, la maximum facilitatile acestui punct de lucru, in scopul pentru care a fost construit initial.


„Alison Hayes este o companie puternica si decisa sa continue dezvoltarea afacerilor in Romania. Ne reafirmam angajamentul fata de piata din Romania, care este principalul nostru centru de productie in Europa. In Romania, vom continua sa avem al doilea sediu central, cu sute de angajati care sa sustina operatiunile noastre in intreaga lume. Vom continua sa stimulam inovatia prin investitii in cercetare si dezvoltare, pentru a oferi clientilor sai produse de calitate si cu design inovativ”, a declarat Nicolas Georghiades, Chief Operations Officer pentru Alison Hayes.


Alison Hayes este unul dintre cei mai mari producatori de textile din Romania, cu o mare unitate de productie la Buzau, 10 - 12 subcontractori in toata tara, exporturi anuale de peste 8,7 milioane de unitati si o cifra de afaceri de peste 70 de milioane de euro pe an.


Grupul Alison Hayes produce la nivel mondial 15 milioane de unitati pe an (inclusiv in Romania) si inregistreaza venituri de peste 90 de milioane de euro.

Autori

foto
ALISON HAYES (ROMANIA) SRL