loader
Adrian Teampau s-a alaturat echipei executive a EY Romania

Adrian Teampau s-a alaturat echipei executive a EY Romania

Adrian Teampau s-a alaturat EY in calitate de Partener Asociat si este parte din echipa care coordoneaza divizia de Impozite indirecte.

Are in plan dezvoltarea practicii de consultanta fiscala cu privire la taxele datorate fondului pentru mediu si dezvoltarea practicii de consultanta indirecta cu accent pe zona de tehnologie (automatizare de procese, analiza si interpretare de date, administrarea riscului fiscal).

Adrian are peste 13 de ani experienta in domeniul consultantei fiscale, cu focus pe zona de TVA. El a detinut roluri de management si a coordonat echipe de consultanta fiscala in cadrul unei alte companii Big4 inainte de a se alatura EY. A adunat, de-a lungul anilor, experienta in proiecte de restructurari, fuziuni, divizari, asistenta in tranzactii, revizii fiscale, asistenta pe durata inspectiilor fiscale, expertize fiscale si rambursari de TVA.

“Digitalizarea si tehnologia au patruns si in fiscalitate. Daca la nivel global vorbeam de un trend de ceva vreme, constatam ca tot mai multe companii din Romania au nevoie si solicita automatizarea proceselor de pregatire a declaratiilor fiscale si, in general, a proceselor fiscale repetitive. Etapa urmatoare este implementarea unor aplicatii de analiza a datelor fiscale si previziune care ajuta directorii financiari si operationali sa ia decizii de afaceri si in functie de costurile fiscale. Aceasta este piata unde ne vom pozitiona ca lider”, declara Adrian Teampau.

Alexander Milcev, Liderul Departamentului de asistenta fiscala si juridica: ”Sunt increzator ca experienta lui Adrian va adauga valoare echipei si va contribui la dezvoltarea departamentului nostru”.
 

Autori

foto
ERNST & YOUNG SUPPORT SERVICES SRL