loader
Abris Capital Partners atrage 500 de milioane de euro pentru al treilea fond dedicat investitiilor in Europa Centrala si de Est

Abris Capital Partners atrage 500 de milioane de euro pentru al treilea fond dedicat investitiilor in Europa Centrala si de Est

Fondul de private equity Abris Capital Partners, care sarbatoreste zece ani de activitate in Europa Centrala si de Est (CEE), a ridicat un nou fond de 500 de milioane de euro de la investitori internationali.

Succesul Abris in atragerea de capitaluri in valoare de 500 de milioane de euro pentru cel de-al treilea fond a fost dobandit in ciuda unei abordari mai prudente a investitorilor internationali fata de Europa Centrala si de Est si, implicit, a unui proces indelungat de luare a deciziilor.


Pawe? Giery?ski, Senior Partner si CIO al Abris Capital Partners: "Avem o echipa puternica si integrata care lucreaza la cele mai inalte standarde si investeste responsabil. Suntem practicieni, nu teoreticieni si ne propunem sa lucram impreuna cu antreprenorii cu care dezvoltam parteneriate pentru a profesionaliza afacerile lor si pentru a atinge obiective strategice si financiare comune. Prin Fondul III intentionam sa ne continuam strategia si sa cautam oportunitati atat in sectoarele de business pe care ne-am axat in mod traditional, cat si in unele mai putin evidente, concentrandu-ne pe sectoare precum: cel alimentar, cel financiar si comertul electronic."


Cezar Scarlat, Senior Partner, membru al Comitetului de Investitii al Abris Capital Partners si Head of Abris Capital Romania: "Noul fond este un angajament clar in aceasta regiune. Dorim sa continuam sa fim foarte activi in Romania, beneficiind de o alocare si mai mare din ultimul fond de 500 milioane de euro. Cautam in mod activ sa facem noi investitii si sustinem companiile si antreprenorii romani sa devina campioni regionali sau la nivel european. Sub indrumarea noastra, Urgent Cargus a crescut de patru ori in patru ani, atat organic, cat si prin consolidarea pietei de curierat; grupul Pehart a devenit cel mai mare producator independent de hartie de tip tissue din Europa Centrala si de Est; iar Green Group a devenit cel de-al doilea producator de fibre discontinue de poliester (PSF - Polyester-staple fiber) reciclat din Europa.”
 

Autori

foto
ABRIS CAPITAL PARTNERS SRL