loader
26 septembrie, Mega Mall Bucuresti: primul restaurant Burger King deschis de AmRest in Romania

26 septembrie, Mega Mall Bucuresti: primul restaurant Burger King deschis de AmRest in Romania

AmRest deschide primul restaurant Burger King in Mega Mall Bucuresti, urmand alte doua pina la sfarsitul anului 2019

AmRest, una dintre cele mai mari platforme europene de restaurante si servicii alimentare, deschide in data de 26 septembrie primul restaurant in Romania. HOME OF THE WHOPPER® va fi in incinta Mega Mall si va avea o echipa de 46 de experti in burger-i pregatiti pe gratar.

Noul restaurant Burger King din Bucuresti se va afla in spatiul dedicat restaurantelor din Mega Mall si va avea un spatiu de servire generos, o optiune de refill a bauturilor racoritoare si va fi deschis de luni pana duminica in intervalul 10:00 – 22:00.

Cu o strategie de expansiune ambitioasa, pana la sfarsitul anului 2019, vom mai deschide alte doua restaurante in Bucuresti: unul tot intr-un mall si unul intr-o zona centrala din Bucuresti. Astfel, vom incheia anul 2019 cu un numar de trei restaurante deschise in Bucuresti. De asemenea, planurile noastre pentru 2020 sunt sa deschidem cinci sau sase noi restaurante in capitala. Piata de restaurante cu servire rapida din Romania are foarte mult potential si, totodata, clienti foarte pasionati atunci cand vine vorba de burgeri, dar suntem increzatori ca intreaga echipa Burger King si AmRest este pregatita sa faca fata acestor asteptari”, a declarat Alan Laughlin, Presedinte Burger King AmRest.

Odata cu aterizarea Whopper in Romania, primii 100 de fani ai Burger King care vor fi prezenti la evenimentul de deschidere din Mega Mall de pe 26 septembrie 2019, incepand cu ora 12:00, vor fi asteptati cu 100 de Whopper din partea casei. Mai mult decat atat, pentru ca noi credem ca Whopper are gust mai bun acasa si de aceea vrem sa aducem toti romanii la masa, inclusiv pe cei din diaspora, Burger King a pregatit mai multe activitati atat pe canalele de social media, precum si in restaurant: o platforma speciala prin care romanii plecati in afara tarii pot castiga bilete de avion catre Bucuresti ca sa se bucure de un Whopper acasa, promotii cu preturi speciale pentru cei carora le e dor de casa, oferte 2+1 la meniuri sau vouchere cu reduceri.

AmRest si Burger King continua campania de recrutare in Bucuresti, iar oferta salariala porneste de la 1.750 lei net (2.950 lei brut) pentru lucratorii din restaurante (Crew Members) si 2.500 – 3.800 lei net (4.250 – 6.500 lei brut) pentru manageri. Printre beneficiile pe care obtin toti angajatii Burger King se numara tichete de masa, asigurare medicala si bonusuri aditionale atractive. 

Despre AmRest

AmRest Holdings, SE este cel mai mare operator de restaurante multi-brand tip franciza din Europa, cu un portofoliu ce cuprinde 10 branduri in 25 de tari. AmRest opereaza francize pentru branduri precum KFC, Pizza Hut, Starbucks si Burger King, pentru marcile proprii Sushi Shop, La Tagliatella, Bacoa, Blue Frog si KABB, precum si pentru brandul online Pokai. In Romania, AmRest opereaza reteaua de cafenele Starbucks si, incepand de anul acesta, lantul de restaurant Burger King.

Despre Burger King

Zilnic, peste 11 milioane de clienti viziteaza restaurantele BURGER KING® din intreaga lume si sunt intampinati cu servicii de inalta calitate, produse cu un gust desavarsit si preturi accesibile. Infiintat in 1954, BURGER KING® este al doilea cel mai mare lant de restaurante cu servire rapida din lume. De peste 50 de ani, originala HOME OF THE WHOPPER® si-a luat angajamentul de a folosi ingrediente premium si de a oferi clientilor retete originale si experiente de familie.

Autori