loader
Prin colaborarea cu echipa Mic, Ilie si Asociatii SPARL, Darian DRS devine ”one stop consultancy company”

Prin colaborarea cu echipa Mic, Ilie si Asociatii SPARL, Darian DRS devine ”one stop consultancy company”

Echipa de avocati ofera sub aceeasi ”umbrela” un set complet de servicii in zona consultantei de business

Darian DRS, prezenta pe piata de business locala de peste 29 de ani, extinde suportul oferit clientilor prin colaborarea cu echipa ”Mic, Ilie si Asociatii SPARL” devenind astfel primul grup cu capital integral romanesc care ofera solutii complete de consultanta in zona de business. 

Incepand din octombrie 2018, Darian DRS alaturi de echipa de avocati condusa de Stelian Mic si Adrian Ilie au pus bazele unei stranse colaborari, cu scopul de a oferi sub aceeasi ”umbrela” un set complet de servicii in zona consultantei de business: servicii de evaluare si consultanta financiara, consultanta fiscala, audit financiar si intern precum si servicii juridice. S-a conturat si apoi consolidat conceptul de ”one stop consultancy company”, care sa inteleaga din toate punctele de vedere nevoile clientilor, sa vada imaginea de ansamblu si sa gestioneze toate problemele care apar.

O echipa de profesionisti din mai multe arii de competenta, care-ti cunoaste indeaproape businessul, poate sa ofere cele mai bune solutii anticipand global evolutia si impactul solutiei propuse. Astfel, integrarea operationala cu o casa de avocatura este pasul potrivit pentru a oferi clientilor serviciile de care au nevoie, luand in calcul istoricul si ceea ce vor sa faca in viitor”, a declarat Dr. Adrian Crivii, fondator si CEO al grupului Darian DRS.

Astfel, expertiza echipei de avocati condusa de Stelian Mic si Adrian Ilie ajuta la  extinderea capacitatii grupului Darian DRS de a-si sustine clientii si in domenii precum drept comercial (guvernanta corporativa, fuziuni & achizitii), dreptul muncii, operatiuni de finantare si aspecte de reglementare in domeniul financiar-bancar, drept imobiliar, litigii, dreptul tehnologiei si GDPR.

Atunci cand esti pe punctul de a lua o decizie, trebuie sa cunosti toate aspectele pe care le implica un anumit scenariu si sa alegi solutia care ti se potriveste cel mai bine. Beneficiind de experienta unei echipe pluri-disciplinare, avem instrumentele necesare pentru intelegerea tuturor fatetelor aspectelor propuse spre analiza si pentru oferirea unor solutii de consultanta complete. Beneficiind de sinergia creata precum si de tot suportul consultantilor Darian DRS cu o vasta expertiza in evaluare, management si fiscalitate,putem astfel sa gasim impreuna, ca echipa, cea mai potrivita solutie pentru clientii nostri”, a afirmat, la randul sau, Stelian Mic, coordonatorul Mic, Ilie si Asociatii SPARL.

Prin aceasta colaborare, Darian DRS devine primul grup cu capital integral romanesc care ofera solutii complete de consultanta in zona de business: evaluare, taxe si impozite, audit, management, constructii, atragere de fonduri europene si, incepand cu luna octombrie 2018, zona de consultanta si asistenta juridica prin intermediul echipei de avocati coordonata de Stelian Mic si Adrian Ilie.

Prezenta de 29 de ani pe piata din Romania, Darian DRS a facut fata unora dintre cele mai mari provocari in domeniul consultantei - acum este timpul sa evoluam si sa oferim solutii integrate clientilor–deoarece este nevoie de o echipa care sa cunoascasi sainteleaga toata afacerea acestora, nu doar parti din ea.

Despre:

Darian DRS este una dintre primele companii cu capital privat din Romania, fondata in 1990. In anul 1993, compania si-a orientat activitatea catre serviciile de evaluare siconsultanta in domeniul economic, management siconsultanta financiara, fiind implicata in evaluari inca de la inceputul procesului de privatizare din Romania. Din anul 1997, Darian DRS incepe activitatea de evaluare a proprietatilor imobiliare specializate, odata cu evaluarea activelor detinute de intreprinderi si continuand cu evaluarea primelor spatii comerciale intrate in procesul de privatizare.

Incepand cu anul 2000, Darian DRS se extinde pe plan national, activitatea sa fiind orientata spre serviciile de evaluare in diferite domenii – proprietati imobiliare, afaceri, elemente intangibile, masinisi echipamente, evaluari pentru raportari financiare, evaluari in cadrul proiectelor de investitii, inclusiv a proiectelor pentru obtinerea de fonduri europene in bugetul 2007-2013.

In paralel, Darian DRS se dezvolta in ceea ce priveste serviciile de consultanta in management si in luarea deciziilor investitionale – proiecte de finantare, planuri de afaceri, studii de fezabilitate in cadrul proiectelor de creditare, restructurari si proiecte de optimizare a structurilor corporative. Dupa o indelungata experienta in domeniul evaluarii, din 2014, Darian DRS si-a extins activitatea pe segmentul de consultanta fiscala prin infiintarea Darian DRS Tax iar din anul 2015 si pe segmentul de audit financiar prin fondarea Darian DRS Audit. Astfel, prin dezvoltarea unei echipe de specialisti la Bucuresti, portofoliul de servicii Darian DRS cuprinde azi atat domeniul fiscal, cat si cel al auditului financiar, echipa fiind extinsa in 2016 si la Cluj in contextul dezvoltarii mediului de afaceri.

Din 2017, portofoliul de servicii al grupului Darian DRS s-a extins si in zona project management-ului pentru constructii.

Autori

foto
DARIAN DRS SA