loader
Bayer, inclusa in Dow Jones Sustainability World Index pentru al 18-lea an consecutiv

Bayer, inclusa in Dow Jones Sustainability World Index pentru al 18-lea an consecutiv

Dr. Hartmut Klusik, Membru al Consiliului de Administratie Bayer: “Sustenabilitatea este o componenta cheie a strategiei noastre”

·         Bayer a fost inclusa in fiecare editie a DJSI World, inca de la lansarea Indexului in 1999

 

·         Indexul ofera investitorilor un ghid pentru investitii sustenabile

 

Bayer a fost inclusa inca o data in Dow Jones Sustainability World Index (DJSI World), pentru al 18-lea an consecutiv de la lansarea acestui proiect, in anul 1999. Astfel, compania isi reconfirma statutul de lider in privinta practicilor sustenabile de business in industria farmaceutica si chimica. DJSI World este un instrument util pentru investitorii institutionali care acorda o atentie deosebita sustenabilitatii atunci cand isi definesc strategia.

 

„Suntem incantati sa fim si anul acesta printre companiile incluse in acest index al sustenabilitatii“ a spus Dr. Hartmut Klusik, membru al Consiliului de Administratie Bayer si responsabil pentru Resurse Umane, Tehnologie si Sustenabilitate. „Sustenabilitatea este o componenta cheie a strategiei noastre si se regaseste in fiecare aspect al activitatilor pe care le desfasuram. in acest mod, cream premisele succesului Bayer pe termen lung si ne asiguram ca tot ceea ce facem este in beneficiul societatii“, a adaugat Dr. Klusik.

 

Pentru DJSI World, agentia elvetiana de rating RobecoSAM a evaluat, la solicitarea detinatorului indexului S&P Dow Jones Indices, peste 2.000 dintre cele mai mari companii listate, in baza principiului „cel mai bun din categoria sa“: DJSI World selecteaza 10% din topul companiilor dintr-un anumit sector, folosind un set complex de criterii de natura economica, ecologica, etica si sociala. in categoria sa, Bayer a obtinut un scor foarte bun in privinta raportarii integrate si a dezvoltarii personalului, respectarea drepturilor omului si managementul furnizorilor, printre altele.

Autori

foto
BAYER SRL