loader
Up Romania: 20 de ani de angajament fata de oameni și afaceri

Up Romania: 20 de ani de angajament fata de oameni și afaceri

Interviu cu Elena Pap, Director Regional, Up Romania

Q: Poti oferi o prezentare a Up Romania si a parcursului sau pe parcursul ultimilor 20 de ani in Romania? Ce ii diferentiaza pe cei de la Up Romania de alti jucatori de pe piata de tichete de servicii?

Mrs. Elena Pap: Povestea Up Romania a inceput in 2002, intr-un moment cand beneficiile abia incepeau sa apara. Am fost pionieri si am contribuit la educarea companiilor si a persoanelor individuale. Astazi, la 20 de ani distanta, vorbim despre digitalizare, platforme flexibile de beneficii si adaptarea acestora la nevoile angajatilor. A fost si continua sa fie o calatorie pe care o savuram si o intreprindem impreuna cu oamenii de la Up, si invatam lucruri noi in fiecare zi pe parcursul acestor 20 de ani. Poate cea mai importanta lectie este ca doar impreuna putem raspunde provocarilor si putem gasi bucurie in realizarile noastre.

Up Romania este o companie care se concentreaza cel mai mult pe oameni si nevoile lor atunci cand vine vorba de clienti, parteneri si angajati, si asta ne diferentiaza. Intelegem ca aprecierea si autenticitatea sunt ingrediente fundamentale in orice relatie, mai ales in relatiile de afaceri.

Aici puteti citi interviul complet in limbe engleza cu Elena Pap, Director Regional, Up Romania.

 

Gasiti interviul complet si in documentul de mai jos:

Autori

foto
UP ROMANIA SRL