loader
Inclusive leadership excellence: Bosch‘s catalyst for sustainable success

Inclusive leadership excellence: Bosch‘s catalyst for sustainable success

Interviu cu Mihai Boldijar - Vicepresedinte Bosch Group in Romania si Bulgaria, Managing Director Robert Bosch SR

Q: In fata presiunilor crescande, schimbarilor dinamice si perspective valoroase de afaceri, cum ati sublinia importanta leadershipului transformational? Ce mesaj sau idei ati dori sa transmiteti despre rolul leadershipului transformational in navigarea acestor provocari si capturarea noilor oportunitati in lumea corporativa?

Mr. Mihai Boldijar: Cred ca cuvantul care descrie cel mai bine aceasta tranzitie este leadershipul inclusiv. Este vorba despre oameni, despre construirea increderii si a increderii intre ei, valorificarea membrilor echipei, invitarea unor perspective diverse, recunoasterea valorii adaugate multidisciplinare si accentuarea realizarilor rezultate din colaborarea legata de COVID. Eliberand potentialul oamenilor nostri, dandu-le incredere si colaborand, contribuim nu numai la transformarea unei afaceri performante, ci si la transformarea unor cariere remarcabile. Cred ca impreuna cu colegii nostri trebuie sa pornim de la premisa ca avem o viziune comuna pe care fiecare parte, indiferent de pozitia lor, o intelege si o integreaza in activitatea lor. In acelasi timp, transformarea necesita si curajul de a lua decizii dificile si de a fi dispus sa incerci idei noi viabile.

Productivitatea colegilor nostri nu a fost afectata de vremuri incerte. Acest lucru se datoreaza noului nostru stil de leadership, leadershipul inclusiv, sustinut de o comunicare proactiva si eficienta, concentrata pe elementele cele mai sensibile, inclusiv demontarea miturilor si stirilor false care abunda in astfel de vremuri provocatoare.

Aici puteti citi interviul complet cu Mihai Boldijar - Vicepresedinte Bosch Group in Romania si Bulgaria, Managing Director Robert Bosch SRL.

 

Gasiti interviul complet si in documentul de mai jos:

Autori

foto
ROBERT BOSCH SRL