loader
Reusita noastra este in primul rand determinata de o echipa dedicata, cu accent pe satisfactia clientilor

Reusita noastra este in primul rand determinata de o echipa dedicata, cu accent pe satisfactia clientilor

Intevriu cu Razvan Ene, General Manager, Crayon Romania

Q: Ce mesaj aveti pentru clientii actuali si potentiali, parteneri si comunitatea de afaceri mai larga in ceea ce priveste angajamentul companiei fata de inovatie, excelenta in servicii si contributia la peisajul transformarii digitale din Romania?

Mr. Razvan Ene: Avem o istorie demonstrata in executarea proiectelor de transformare digitala de succes si rapide pe piata locala. Numeroși clienti pot confirma impactul pozitiv pe care angajamentele noastre l-au avut, in special modul in care interactiunile lor cu Crayon au remodelat perspectiva asupra tehnologiilor recent adoptate. Suntem increzatori ca atat clientii existenti, cat si potentiali vor gasi in Crayon un consultant de incredere pentru trei domenii cheie: optimizarea costurilor, transformarea digitala pentru lucratorii de linia intai si securitatea cibernetica.

Obiectivul nostru este sa introducem solutii tehnologice inovatoare si o abordare proaspata in Romania, inspirandu-ne din cele mai bune practici din alte regiuni in care opereaza Crayon. Ne propunem sa importam rapid si sa localizam servicii care pot imbunatati capacitatile digitale ale clientilor si partenerilor nostri, creand astfel un avantaj competitiv. Credem ca evolutia poate fi obtinuta doar printr-un efort colectiv.

Crayon este dedicat investitiilor in echipa sa, conducand in inovatia tehnologica si creand solutii si platforme noi. Acest angajament asigura relevanta continua in piata locala.

Aici puteti citi interviul complet cu Razvan Ene, Crayon Romania.

 

Gasiti interviul complet si in documentul de mai jos:

Autori

foto
CRAYON SOFTWARE EXPERTS ROMANIA SRL