loader
Orange Business, unul dintre cei mai importanti furnizori de conectivitate IoT si 5G din Romania

Orange Business, unul dintre cei mai importanti furnizori de conectivitate IoT si 5G din Romania

Interviu cu Florin Popa, Director, Orange Business Romania

Q: Privind in viitor, ati putea impartasi cateva repere importante pe care Orange Business intentioneaza sa le atinga in 2023 si sa oferiti perspective asupra obiectivelor strategice pe care compania le-a stabilit pentru 2024?

Dl. Florin Popa: Sustinerea companiilor locale si a administratiilor in procesele lor de digitalizare este principala noastra ambitie. Ne propunem sa acceleram adoptarea serviciilor IT&C, in special in domeniile securitatii, cloud-ului si solutiilor pentru orasele inteligente. Consideram aceasta familie de produse a fi un vector semnificativ de crestere pentru segmentul B2B, atat in viitorul imediat, cat si in termen mediu si lung.

In acelasi timp, ne concentram pe optimizarea livrarii interne a acestor solutii. Credem ca valoarea pe care un operator de telecomunicatii cu expertiza in IT&C o poate aduce consta in capacitatea de a consolida diferitele solutii si capacitati disponibile in portofoliu intr-o experienta integrata.

In plus, la nivelul companiei, ne aliniem strategia cu obiectivele stabilite de Comisia Europeana prin programul sau Deceniul Digital pentru 2030. Acest program este conceput pentru a sustine si transforma digital cetatenii si afacerile europene. In special, cautam solutii pentru a atinge unele dintre obiectivele, inclusiv faptul ca 75% dintre companiile din UE ar trebui sa utilizeze cloud computing si inteligenta artificiala in operatiunile lor; 90% dintre intreprinderile mici si mijlocii ar trebui sa utilizeze procese digitale automate pentru operatiunile lor; accesul la viteze de 1 Gbit/s pentru toate scolile, nodurile de transport, principalele furnizori de servicii publice si afacerile digital intensive.

Aici puteti citi interviul complet cu Florin Popa, Director, Orange Business Romania

 

Gasiti interviul complet si in documentul de mai jos:

Imagini

Autori

foto
ORANGE ROMANIA SA