loader
Oportunitatea il favorizeaza pe liderul pregatit

Oportunitatea il favorizeaza pe liderul pregatit

Interviu cu Amalia Leorent, Commercial Director, Prefera Foods SA

Q: Care este cel mai nou pariu din industria alimentara si de ce?

Amalia Leorent: Industria alimentara ramane unul dintre cele mai dinamice sectoare industriale din Romania si din intreaga lume! Am descoperit un potential urias in acest domeniu, in primul rand, pentru ca nevoile consumatorilor s-au diversificat, oportunitatile si locurile de consum au crescut si ele. In acest context, este normal ca oamenii sa-si doreasca diversitatea, multe gusturi si arome, ambalaje atragatoare si practice - deci, mancare buna, la indemana, dar si cat mai curata posibil.

Astfel, am facut primul pas in fabrica Prefera Foods, unde ambitia a fost ca toate produsele sub marca Capricii si Delicii sa fie redezvoltate si curatate de tot ceea ce inseamna aditivi, coloranti si conservanti.Ambitia noastra a fost aceea de a oferi consumatorilor conserve pregatite in acelasi mod ca si alimentele de casa.  Am vrut sa o transformam dintr-o categorie criticata a alimentelor conservate intr-una care este apreciata si placuta.

Acest lucru a dus la preparate bogate in ficat, supe, mancaruri traditionale, tocanite de legume, salate de vinete, continand doar ingrediente curate, preparate si conservate acasa. A fost un efort considerabil pentru intreaga echipa, de la trasarea portofoliului de produse, regandirea designului ambalajelor, inclusiv a gamei de greutati, perfectionarea retetelor si punerea produselor in piata, avand in vedere ca Prefera Foods a fost un mic jucator nesemnificativ. Istoria recenta ne arata ca oamenii au redescoperit, au apreciat si au consumat cu placere produsele noastre.

 

Puteti citi interviul integral, in limba engleza, aici.

 

 

Autori

foto
PREFERA FOODS SA