loader
Obiective pentru 2014: continuarea cresterii mentinand in acelasi timp o abordare prudenta

Obiective pentru 2014: continuarea cresterii mentinand in acelasi timp o abordare prudenta

Unul dintre obiectivele noastre principale este de a creste, de a ne dezvolta activitatea, dar nu cu pretul stabilitattii financiare si al profitabilitatii

I: Allianz-Tiriac a incheiat 2013 cu rezultate pozitive comparativ cu anul anterior. Care au fost principalii factori in activitatea dvs.? 


Remi Vrignaud: Intr-adevar, Allianz-Tiriac a incheiat 2013 cu rezultate pozitive - cu un nivel imbunatatit al profitului operational si o valoare mai mare a primelor brute subscrise, comparativ cu anii precedenti. Cresterea primelor brute subscrise a venit in principal din segmentul de asigurari non-viata, dar rezultatul cel mai pozitiv se refera la profitul operational de 28 de milioane de lei (IFRS), o valoare de trei ori mai mare decat cea inregistrata in 2012. Acest lucru este intr-adevar o consecinta a imbunatatirii rezultatelor tehnice pe liniile auto, care a fost determinata in principal de procesul de subscriere prudentiala care ne permite sa avem o dezvoltare durabila a afacerilor, si, de asemenea, de o imbunatatire a eficientei noastre operationale.

 

Interviul complet il puteti citi accesand varianta in limba engleza, aici.

Autori

foto
ALLIANZ - TIRIAC ASIGURARI SA