loader
Jocul asteptarilor

Jocul asteptarilor

Estimarile arata ca bugetele de HR ale companiilor se vor mentine la nivelul anului anterior si nu exista asteptari in privinta schimbarilor de pozitionare strategica ale departamentelor de HR in cadrul companiilor internationale asa incat sa exprime o diferenta notabila fata de anul anterior.

Toate companiile incearca sa isi mentina angajatii in cadrul organizatiei si aceasta este o strategie de succes, pentru ca intotdeauna performanta va aduce un profit mai mare decat costurile scazute cu forta de munca. Conform fiecarui tip de afacere si pozitionarilor de nisa, companiile au dezvoltat chiar strategii si bugete complexe pentru a dezvolta politica de retentie. Un exemplu bun in acest caz sunt angajatii din industria de IT.

 

Identificarea talentelor noi este un proces complex. Din experienta noastra, in ultimii ani, companiile au inceput sa foloseasca instrumente complexe in cadrul procesului de recrutare pentru a identifica angajatii cheie si talentele din aceasta industrie, precum centrele de evaluare si programele complexe de evaluare.

 

Aceasta forma de angajare reprezinta o alternativa profitabila pentru companii, datorita calitatii dinamice si de flexibilitate si nu in ultimul rand, datorita ajustarii costurilor interne.

 

Regasiti articolul complet in limba engleza aici.

Autori

foto
TRENKWALDER SRL