loader
Inovatia digitala ajuta economia sa creasca

Inovatia digitala ajuta economia sa creasca

O parte a ecuatiei economice curente este ca cea mai mare schimbare pentru companii - schimbarea tehnologica - va reprezenta trecerea la serviciile cloud.

Q: Care este rolul Microsoft pentru 'intelegerea ecuatiei' cu privire la tendintele economice din 2016 si din viitor?

 

Violeta Luca: Una dintre misiunile declarate si asumate de Microsoft este construirea unei platforme cloud inteligente. Si o parte a ecuatiei economice curente este ca cea mai mare schimbare pentru companii – schimbarea tehnologica – va reprezenta trecerea la serviciile cloud. In aceasta schimbare pertubatoare, avem trei lucruri care ies in evidenta: o crestere masiva a datelor disponibile, informatii noi prin invatarea automatizata si analizarea datelor, si valoarea economica si flexibilitatea tehnologiei cloud computing.

 

Toate aceste lucruri reprezinta o paradigma, in totalitate noua, de abordare a nevoilor tehnologice pentru o companie si reconfigureaza complet fluxul clasic de activitate in domeniul IT. Prin intermediul Azure, platforma cloud dezvoltata de Microsoft, totul este acum mai aproape pentru compania ta, este mai usor accesibil si gata de utilizare – mai flexibil si mai puternic decat orice altceva a fost inainte. Mai mult decat atat, acum sunt disponibile si noi cai si procese, iar afacerea ta poate fi transformata prin inovatii precum Internet of Things sau analiza predictiva a datelor. 

 

Pentru versiunea completa a articolului, va rugam accesati varianta in limba engleza, aici.

Autori

foto
MICROSOFT ROMANIA SRL