loader
Tremend aniverseaza 16 ani de activitate si estimeaza o cifra de afaceri de 30 de milioane de Euro pana la sfarsitul acestui an

Tremend aniverseaza 16 ani de activitate si estimeaza o cifra de afaceri de 30 de milioane de Euro pana la sfarsitul acestui an

Cu zeci de noi clienti adaugati in portofoliul sau in 2021, din diverse industrii precum telecomunicatii, servicii medicale, educatie si sectorul financiar, Tremend si-a consolidat pozitia printre jucatorii de top din regiune

Tremend Software Consulting, una dintre companiile tehnologice cu cea mai rapida crestere din regiune in clasamentele Deloitte si Financial Times 1000 Europe, implineste luna aceasta 16 ani. Compania de dezvoltare de software continua trendul ascendent, estimand o cifra de afaceri de 30 de milioane de euro pana la sfarsitul anului, o crestere de 43% fata de 2020.

Cu zeci de noi clienti adaugati in portofoliul sau in 2021, din diverse industrii precum telecomunicatii, servicii medicale, educatie si sectorul financiar, Tremend si-a consolidat pozitia printre jucatorii de top din regiune. In acelasi timp, ca parte a obiectivului continuu de a oferi solutii avansate si securizate, bazate pe tehnologia Cloud, in acest an Tremend a devenit partener certificat Microsoft Gold, plasandu-se in top 1% intre partenerii Microsoft la nivel mondial. De asemenea, s-a alaturat programului AWS Partner Network (APN), crescand calitatea si extinzand acoperirea serviciilor sale personalizate de consultanta AWS.

Prin acest pas strategic, Tremend continua procesul de crestere a performantei solutiilor digitale si de customer experience pe care le construieste pentru clientii sai. In acest sens, compania mizeaza pe utilizarea unui ecosistem securizat, bazat pe standarde deschise pentru rularea solutiilor de securitate existente sau care urmeaza sa fie puse in aplicare, prin care identifica elementele critice de infrastructura si blocajele. Tremend isi valorifica abilitatile si experienta transsectoriala in big data, aplicatii, securitate si conformitate, instrumente proprietare, cadre si acceleratoare, pentru a oferi solutii avansate la scara larga, cu impact major, precum platforma europeana eDemocracy „The Conference on the Future of Europe”.

In acest an, compania a lansat o noua platforma pentru clientii care doresc sa isi accelereze procesul de transformare digitala, sa exploreze modalitati moderne si inteligente de a raspunde nevoilor clientilor si sa obtina un avantaj competitiv printr-o strategie puternica ce vizeaza experienta digitala a utilizatorului (UX) – Tremend Studio. Cu un portofoliu in continua crestere de studii de caz in sfera UX, resurse si inspiratie, Tremend Studio prezinta proiectele Tremend si expertiza sa avansata in elaborarea de strategii de loializare si retentie a clientilor, care ajuta companiile sa cladeasca atat o imagine autentica de brand, cat si sa castige increderea consumatorului.

Totodata, echipa de ingineri software Tremend si-a canalizat eforturile pentru a crea si imbunatati produse inovatoare care nu numai ca satisfac nevoile actuale de transformare digitala si au un impact pozitiv asupra societatii noastre, ci si modeleaza un viitor mai bun si mai inteligent. Pentru a sprijini eforturile de extindere a accesului la ingrijirea medicala in contextul pandemic, compania de software a dezvoltat  Telemed, o platforma de telemedicina multifunctionala, modulara, ce incorporeaza tehnologii avansate si care ofera capabilitati medicale complet integrate. Aceasta solutie permite clinicilor sa-si creasca portofoliul de servicii oferite prin intermediul terapiei la distanta. Totodata, faciliteaza accesul pacientilor la asistenta medicala prin componente functionale pentru comunicarea securizata dintre pacient si medic.

Impulsionand cresterea post-pandemica pentru sectoarele orientate catre digitalizare, Tremend a lansat TORP, o platforma CX de digital onboarding. Solutia este una modulara, flexibila, ce poate fi folosita de catre companii din orice industrie. Printr-un flux digital complet, cu procese automate, utilizatorul poate sa se inroleze singur pentru a solicita un produs sau serviciu digital.

Am crescut ca cifra de afaceri si odata cu aceasta ne-am extins si ca echipa. Succesul proiectelor noastre inovatoare a devenit vizibil si in rezultate, consolidandu-ne prezenta pe pietele din SUA, Marea Britanie si Benelux si cresterea numarului de clienti ca urmare a parteneriatelor cu Microsoft, AWS, Mastercard si Salesforce”, mentioneaza Ioan Cocan, Managing Partner, Tremend.

Prin expertiza sa avansata de dezvoltare software utilizand tehnologii avansate, precum AI si Machine Learning (ML), Natural Language Processing (NLP), UI/UX, si DevOps/Cloud, Tremend sprijina organizatiile publice internationale in proiecte de transformare digitala si inovatia in domenii precum educatie, finante, guvernare publica si relatia cu cetatenii. De asemenea, compania este implicata in proiecte majore pentru institutiile UE, cu acoperire Europeana si impact asupra a milioane de cetateni ai Uniunii. Proiectele sprijina cresterea competitivitatii adultilor si tinerilor prin promovarea studiului colaborativ, permitand legatura dintre cetateni si profesionisti, promovand schimbul de experienta si cunostinte.

Cu un impact social puternic, proiectele dezvoltate precum The Conference on the Future of Europe si Digital Skills and Jobs platform, sprijina organizatiile publice internationale in adoptarea schimbarii si inovatiei, si le imputernicesc pe acestea si pe cetatenii UE prin transformarea digitala.

Cea mai mare provocare a fost construirea unei echipe scalabile si pastrarea culturii organizationale cu care am pornit la drum, axata pe invatare continua, colaborare si agilitate, in contextul unui ritm accelerat de crestere. Am reusit pentru ca am realizat ca trebuie sa fim buni manageri. Sa ne antrenam atat pe noi, cat si pe liderii diviziilor companiei in termeni de leadership si de formare a echipei, sa ne pastram si sa cultivam modul de gandire orientat pe crestere si rezolvare a problemelor. Pentru anul care vine, ne reinnoim angajamentul de a continua sa investim in produse care pot adauga valoare clientilor nostri si pot construi parteneriate pe termen lung”, precizeaza Marius Hanganu, Managing Partner, Tremend.

Tremend si-a dovedit ADN-ul ingineresc prin dezvoltarea de proiecte de inalta calitate, livrate cu succes pentru marii operatori de telecomunicatii, companii de automobile, retaileri, institutii bancare, dar si industria sanatatii. Solutiile dezvoltate au ajuns la peste 60 de milioane de utilizatori, dovada unei echipe de inginerie software si a unei culturi organizationale puternice.

Despre Tremend

Compania are experienta in utilizarea expertizei sale tehnice avansate pentru a oferi servicii de consultanta, strategie si implementare pentru solutii software complexe, programe de inovare si management de produs. In ultimii ani, a cunoscut o dezvoltare accelerata si durabila a echipei sale, ajungand in prezent la peste 600 de ingineri software si la un portofoliu de peste 800 de solutii IT avansate pentru companii din diverse industrii, precum telecomunicatii, finante, bancar, auto si sanatate, din 20 de tari de pe 4 continente, accelerandu-si tranzitia la urmatorul nivel de competitivitate. Mai multe informatii pot fi gasite pe www.tremend.com.

Autori

foto
TREMEND SOFTWARE CONSULTING SRL