loader
TotalSoft deschide noi orizonturi cu un amplu program de parteneriat

TotalSoft deschide noi orizonturi cu un amplu program de parteneriat

Compania a inregistrat o crestere de 11% a cifrei de afaceri in 2021, pana la 25 de milioane EUR

TotalSoft, unul dintre cei mai importanti furnizori de sisteme informatice de business din Europa Centrala si de Est, lanseaza anul acesta un amplu program de parteneriat de business, care include atragerea de noi parteneri strategici, de business si de tehnologie. Compania isi propune sa creeze un amplu ecosistem, mizand pe noua decizie strategica, alaturi de investitii in produsele noi si existente, precum si extinderea in zona de solutii cloud/SaaS. Noul model operational asigura flexibilitatea necesara si se concentreaza pe responsabilizarea echipelor mici numite „misiuni”, oferindu-le libertatea sa ia decizii, sa-si asume rezultatele si sa tinteasca cat mai sus. Sistemul nou creat – impreuna cu programul de parteneriat – vor alimenta cresterea exponentiala din urmatorii ani. Anul trecut, TotalSoft a inregistrat o crestere de 11% a afacerilor, pana la 25 de mil. Eur, un nivel record pana in prezent, si acesta este doar inceputul.

Rezultatele favorabile inregistrate de TotalSoft anul precedent sunt o consecinta directa a investitiilor constante in solutii, alaturi de accentuarea tendintei de digitalizare in piata. Anul acesta ne vom concentra pe aceleasi obiective, cat si pe investitii in capitalul uman si atragerea de noi parteneriate. De asemenea, ne propunem sa crestem semnificativ veniturile generate din pietele internationale, mizand pe acest nou program de parteneriate. In acelasi timp, noul model operational bazat pe reteaua de echipe autonome numite „misiuni” devine infrastructura unei companii cu adevarat agile care mentine focusul si asigura obtinerea rezultatelor dorite”, a declarat Gorkem Tursucu, CEO TotalSoft.

Compania va lansa un amplu program de parteneriat, avand ca scop atragerea de parteneri de business (care pot vinde, livra si oferi suport clientilor pentru solutiile TotalSoft), parteneri tehnologici (ce presupune deschiderea platformelor pentru integrari cu diverse solutii sau integrarea de noi tehnologii in solutiile existente) si parteneri strategici (alaturi de care sa promoveze pachete complexe de servicii/solutii care sa creasca competitivitatea clientilor).

In urma implementarii acestui nou program, TotalSoft, impreuna cu toti partenerii sai, vizeaza atingerea unui volum de business de peste 100 mil. EUR in urmatorii trei ani. Platforma partners.totalsoft.ro detaliaza beneficiile Programului de Parteneriat TotalSoft, care tine cont de resursele si competentele disponibile in fiecare companie.

In sprijinul acestui nou program, TotalSoft va dubla investitia in noi produse si va continua sa investeasca in platforma de digitalizare pregatita pentru cloud - Charisma EveryWare, care ofera scalabilitate si fluxuri de lucru personalizate. Au fost deja lansate versiuni cloud sau SaaS ale mai multor solutii, precum: ERP, Financial Market Solutions, HCM Solutions, Chatbot, WMS, Onboarding & Contract Origination.

TotalSoft, 25 milioane EUR. cifra de afaceri in 2021

Anul trecut, conform situatiilor financiare realizate conform IFRS, TotalSoft a inregistrat o cifra de afaceri de 25 milioane EUR, reprezentand o crestere de 11% fata de anul precedent. Compania si-a mentinut trendul de crestere din ultimii ani prin consolidarea pozitiei sale pe piata, datorita solutiilor deja consacrate si lansarii de noi produse.

Potrivit reprezentantilor companiei, unul dintre proiectele principale din 2021 a fost alinierea clientilor Charisma ERP la noile cerinte legale SAF-T, ceea ce a insemnat un efort important de actualizare a zeci de proiecte in cadrul clientilor existenti. De asemenea, Architected Business Solution, parte a Grupului TotalSoft, va finaliza implementarea primului proiect RISE cu SAP din Europa Centrala de Est la HABAU Romania.

TotalSoft a dezvoltat primele parteneriate de business pentru vanzarea, distributia si suportul aferent solutiilor din cadrul suitei Charisma in 2021. Astfel de parteneriate urmaresc sa consolideze capacitatile de livrare pentru solutiile Charisma, precum si sa sporeasca satisfactia clientilor.

In plus, compania s-a concentrat pe investitiile in capitalul uman, continuand sa recruteze peste 150 de noi talente si adaptandu-si modul de lucru la contextul actual. Prin urmare, un proiect major derulat si anul trecut este TotalSoft Academies - un program accelerat de cariera in care zeci de juniori si-au dezvoltat abilitatile in consultanta si dezvoltare.

Noi solutii dezvoltate in 2021

Pe langa consolidarea cotei de piata prin solutii deja consacrate, precum Charisma ERP, Charisma HCM, Charisma Medical Software, Charisma Financial Services, TotalSoft s-a concentrat in 2021 pe dezvoltarea portofoliului de produse. Printre cele mai recent lansate solutii lanse numara:

- chatbot integrat cu Charisma ERP, care permite accesarea rapida a informatiilor de afaceri relevante de oriunde si oricand,

- solutie de Onboarding & Contract Origination, destinata marilor companii financiare europene,

- noua generatie de solutii web si mobile pentru managementul depozitelor,

- Charisma Retail Self-Checkout, pentru marii retaileri, care isi propune sa revolutioneze experienta utilizatorului final,

- o noua generatie a solutiei Charisma ERP,

- un nou modul in Charisma HCM, care raspunde nevoii de feedback continuu a noii generatii, menit sa contribuie la dezvoltarea abilitatilor angajatilor, sa creasca performanta si motivatia acestora.

Despre TotalSoft

TotalSoft, companie romaneasca infiintata in 1994, este unul dintre cei mai importanti furnizori de sisteme informatice de business (ERP, HCM, Healthcare si BI) din Europa Centrala. Compania are o echipa de peste 550 de specialisti si proiecte in pest 40 de tari, pe patru continente.

TotalSoft este furnizorul preferat de solutii ERP din Romania si unul dintre primii 10 furnizori globali de solutii software pentru industria de leasing. Produsele de top ale TotalSoft, Charisma ERP, Charisma HCM si Charisma Medical Software sunt lideri de piata in Romania, cu aplicare in opt verticale de business: financiar, retail & distributie, productie, servicii, constructii, agricultura, energie si medical. De asemenea, compania ofera si o suita unica de servicii de externalizare care include, pe langa serviciile de HR si Financiar-Contabilitate, partea de digitalizare in conformitate cu cerintele GDPR.  In toamna anului 2016, compania TotalSoft a fost achizitionata de Logo Yazilim A.S. (Logo).

Autori

foto
TOTAL SOFT SA