loader
Studiu Deloitte: Deloitte Global Blockchain 2019

Studiu Deloitte: Deloitte Global Blockchain 2019

Tehnologia Blockchain, printre primele cinci prioritati strategice pentru organizatii

Solutiile Blockchain se numara printre primele cinci prioritati strategice pe care organizatiile incearca sa le adopte si sa le obtina in industrii precum fintech si tehnologie, media, telecom, sectorul public, stiinta sau sanatate, potrivit ultimei editii a studiului Deloitte Global Blockchain din 2019.

Mai mult de 50% dintre respondentii chestionati considera blocajul drept o directie strategica esentiala in crestere cu 10% fata de 2018. Mai mult, patru din zece respondenti intentioneaza sa investeasca in 2019 peste cinci milioane de dolari pentru a dezvolta solutii bazate pe aceasta tehnologie.

Suntem martorii unei schimbari - lenta, dar relevanta - a atitudinii mediului de afaceri fata de blockchain. Organizaiile se deplaseaza de la a fi prudente si moderat interesate de astfel de solutii pentru a fi deschise si chiar pregatite sa le puna in miscare. Liderii lor sunt mai putin preocupati de problemele de functionalitate si cauta raspunsuri in ceea ce priveste modul de aplicare a acestei tehnologii in companiile lor.

 

Pentru mai multe informatii, va rugam sa accesati aici.

Autori

foto
DELOITTE AUDIT SRL