loader
Publicis Groupe achizitioneaza VIVnetworks pentru a crea cea mai mare solutie de marketing afiliat bazat pe performanta din lume

Publicis Groupe achizitioneaza VIVnetworks pentru a crea cea mai mare solutie de marketing afiliat bazat pe performanta din lume

VIVnetworks, cea mai importanta agentie de marketing afiliat din Europa Centrala si de Est, va fi integrata cu platforma de performance marketing a Publicis Groupe, CJ

Clientii vor beneficia de o solutie fara frontiere, perfect adaptata nevoilor de performanta si de servicii localizate, de incredere, care stimuleaza procesul de transformare a comertului

Publicis Groupe anunta astazi achizitionarea VIVnetworks, cea mai importanta agentie de marketing afiliat din Europa Centrala si de Est. Cu un portofoliu de clienti de peste 900 de comercianti din 27 de tari, VIVnetworks ajuta brandurile de comert electronic sa-si extinda eforturile de performance marketing pentru a genera mai multe vanzari online si pentru a sustine dezvoltarea atat in Europa Centrala si de Est, cat si la nivel global.

Cheltuielile globale de publicitate in cadrul marketingului afiliat sunt de 14 miliarde de dolari, fiind in crestere. Preconizarile indica faptul ca acestea vor ajunge la 15,7 miliarde de dolari in 2024. Marketingul afiliat a devenit tot mai mult o parte importanta a ecosistemului comercial, alaturand tehnologia si parteneriatele pentru a crea o experienta de cumparare valoroasa si pentru a stimula o crestere profitabila.

VIVnetworks va fi integrata cu platforma globala de performance marketing a Publicis Groupe, CJ, pentru a oferi cea mai mare solutie de marketing afiliat bazata pe performanta din lume. Lucrand in tandem cu entitatile recent achizitionate de Publicis Groupe, Profitero si CitrusAd, precum si cu solutia sa de top, Epsilon, aceasta capacitate extinsa de marketing afiliat va completa oferta generala din sectorul commerce a Grupului. Astfel solutiile integrate vor valorifica informatiile aprofundate despre consumatori si produse pentru a oferi mai multa valoare personalizata, recompense si recomandari in toate punctele de contact ale calatoriei de achizitie. Abordarea Power of One a Publicis Groupe va oferi, de asemenea, clientilor acces fara frontiere si fara probleme la cele mai bune servicii si tehnologii din industria de marketing afiliat.

Capacitatea combinata a CJ si VIVnetworks va crea oportunitati unice pentru brandurile si publisherii globali de a activa si de a se dezvolta pe pietele din Europa Centrala si de Est, sprijinindu-i in acelasi timp pe cei din regiune sa se extinda la nivel international. Aceasta va servi, de asemenea, ca un centru regional de excelenta pentru profesionistii din domeniul publicitatii, publisheri si agentii pentru a oferi consultanta strategica prin intermediul echipelor dedicate de Data Science, product & publisher development, inginerie si prevenire a fraudei. Mai mult, va reuni oficial doua companii care colaboreaza si creeaza impreuna programe de marketing afiliat premiate de zeci de ani.

Compania VIVnetworks va fi integrata in oferta continentala europeana a CJ si va functiona sub conducerea lui Tobias Allgeyer, Vicepresedinte Senior EMEA, cu sediul la München. Fondatorii VIVnetworks, Vladan Hejnic, CEO, si Robert Studený, COO se vor alatura conducerii executive a CJ pentru Europa Centrala si de Est.

Mayuresh Kshetramade, CEO, CJ a afirmat: “In urma cu un deceniu, CJ a inceput sa colaboreze cu VIVnetworks pentru a valorifica vasta expertiza a agentiei in marketingul afiliat in Europa Centrala si de Est. Sunt incantat sa spun ca acest parteneriat continua sa fie un succes imens. VIVnetworks nu numai ca a dezvoltat expertiza in regiune, ci a maturizat industria de marketing afiliat. Acum, sub umbrela unificata a CJ, VIVnetworks si CJ se vor uni pentru a ajuta clientii nostri – profesionisti din domeniul publicitatii, publisheri si agentii – sa castige in lumea comertului, oferindu-le acces la o expertiza de neegalat in performance marketing la nivel regional si global, sustinuta de capacitatile noastre de renume international in date, tehnologie si parteneriate”.

Vladan Hejnic, Fondator si CEO, VIVnetworks a continuat: “Integrarea VIVnetworks in cadrul CJ marcheaza o fuziune de experienta. CJ este o retea globala de performance marketing si o platforma tehnologica cu experienta locala. Prin aderarea la CJ, echipa VIVnetworks va dezvolta aceasta expertiza, devenind un punct forte in Europa Centrala si de Est in beneficiul VIV, CJ si clientilor globali ai Publicis Groupe. In plus fata de capacitatea CJ de a oferi agentiilor de advertising din grup insights actionabile cu privire la tendinte, cele mai bune practici si know-how local, brandurile noastre vor avea si mai mult acces la procesul de transformare a comertului in care este implicat Publicis Groupe prin intermediul echipelor de experti ale CJ in Data Science, product & publisher development, inginerie si prevenire a fraudei”.

Despre Publicis Groupe - The Power of One

Publicis Groupe Romania, prezent de 25 ani pe piata locala, este cel mai mare grup de marketing, comunicare si transformare digitala din Romania, avand la baza sinergia dintre Creativitate si Tehnologie. Grupul ofera clientilor acces la cele mai avansate Servicii si Instrumente de lucru, concentrate in patru arii de expertiza: Comunicare, Media, Data si Tehnologie.

Cu o expertiza solida in toate verticalele de business relevante, Publicis Groupe Romania asigura, prin modelul sau de business - Power Of One - un Management fluid al Resurselor si Competentelor alocate fiecarui Client in parte. In portofoliul Publicis Groupe Romania se afla unele dintre cele mai puternice agentii de marketing si comunicare din lume: Publicis, Leo Burnett, Saatchi&Saatchi+The Geeks, MSL The Practice, Zenith, Starcom si Spark Foundry. www.publicisgroupe.com | Twitter:@PublicisGroupe | Facebook | LinkedIn | YouTube | Viva la Difference!

Autori

foto
PUBLICIS GROUPE ROMANIA