loader
Pluriva si-a majorat cu peste 28% veniturile inregistrate in 2023 si atinge o cifra de afaceri de 14,1 milioane de lei

Pluriva si-a majorat cu peste 28% veniturile inregistrate in 2023 si atinge o cifra de afaceri de 14,1 milioane de lei

Anul 2023 a fost un an foarte bun financiar si se inscrie in perioada favorabila de crestere, in care compania si-a extins veniturile de la 7,5 milioane lei cat a obtinut in 2019, la peste 10,9 milioane de lei in 2022 si apoi 14,1 milioane in 2023

Pluriva, compania romaneasca de dezvoltare software de afaceri de tip ERP, a terminat anul 2023 cu o cifra de afaceri in valoare de 14,1 milioane lei, in crestere cu 28% fata de 2022, an in care a inregistrat afaceri de 10,9 milioane lei.

Nevoia de aliniere la trendurile economiei actuale dar si consolidarea abilitatilor de soft skills ale resursei umane au atras dupa sine o nevoie acuta de digitalizare a proceselor din companii, fapt care a insemnat o mai mare deschidere a firmelor din Romania catre accesarea produselor si serviciilor de digitalizare, consolidarea afacerii in online dar si de automatizarea fluxurilor, folosind un sistem ERP. Firmele care aveau in plan ca intr-o perioada de 3 – 5 ani sa isi implementeze un sistem ERP au decis sa beneficieze mai repede de functionalitatile de organizare si de control obtinute prin aceste solutii.

Anul 2023 a fost un an foarte bun financiar si se inscrie in perioada favorabila de crestere, in care compania si-a extins veniturile de la 7,5 milioane lei cat a obtinut in 2019, la peste 10,9 milioane de lei in 2022 si apoi 14,1 milioane in 2023, reusind sa aiba venituri cumulate de aproape 27 milioane de lei in anii 2020 – 2022, inregistrand o crestere accelerata de 22% fata de cei trei ani anteriori 2017 - 2019”, declara Georgian Rosu, General Manager, Pluriva.

Totodata, reprezentantii companiei mentioneaza faptul ca principalul produs software, aplicatia integrata de gestiune a afacerii Pluriva ERP a ajuns la maturitate, fapt care a ajutat la obtinerea performantei de business din ultimii ani financiari. Incepand cu anul 2020, specialistii companiei romanesti au implementat in aplicatie functionalitati precum: somajul tehnic, reglementarile privind telemunca, modificari legislative survenite pe fondul pandemiei.

Principalele domenii de activitate de unde provin clientii Pluriva, atrasi in portofoliu in ultimii 3 ani predomina firmele ce desfasoara activitate complexa: fie distributie de echipamente si consumabile si service, fie productie si distributie, fie vanzare pe mai multe canale online si offline. Analizand noile proiecte din 2020-2023 din punctul de vedere al verticalelor de afaceri din care provin clientii, se detaseaza urmatoarele domenii: farma, medical, FMCG, distributie echipamente, imobiliare, servicii de marketing si financiare.

Maturitatea produsului Pluriva ERP a adus implementari si in domenii foarte inovatoare, cum ar fi serviciile de finantare crowdfunding, energie regenerabila si electronica si telecomunicatii.

Despre Pluriva

Pluriva este o companie romaneasca de dezvoltare de software, fondata in anul 1998 de catre antreprenori romani si a inceput activitatea cu doar trei persoane care se ocupau de dezvoltarea aplicatiei si de implementarea ei, un program software de contabilitate si gestiune dedicat depozitelor. Depozitele din Romania au fost printre primii clienti ai companiei prin implementarea unui soft care sa ii ajute in organizarea activitatii.

In prezent, Pluriva are 47 de angajati, in biroul din Bucuresti, localizat in Business Center din str. Preciziei, nr. 1 unde dezvolta si implementeaza software ERP pentru aproximativ 1.500 de clienti din domenii diverse. In portofoliul Pluriva, regasim companii precum Dobrogea Grup, Lensa, OTI Group, Jerry's Pizza, TipTop, Zipper, Savini Due, Hofigal, Agropan, Sartorom, Global Technical Services, Euromedia, Unior Tepid, Valmand, Vest Trade Consulting - Alaska, Centrul Medical Monza, Romprest, Vectra, Atalian Romania, Netopia, Profi Print, Smartree, Lazar Company, Grupul de firme Optiplus, Laropharm, Maristar, Leonidas, Ecotic, Frigotehnics, Expomob, Axabio Medical, Proenerg, NKsmart, Electrictelecom, Agromad, Novaintermed, Elta.

Biroul regional Pluriva ERP din Transilvania are sediul la Cluj Napoca si livreaza servicii de management de proiect ERP, implementare, configurare, training, dezvoltare eCommerce, contabilitate si mentenanta. Pluriva continua si anul acesta sa fie Partenerul pentru Inovatie al Concursului Ecvestru Karpatia Horse Show 2024, un parteneriat cu traditie pentru companie, inceput cu ani in urma. Pentru detalii, accesati https://www.pluriva.com

Autori

foto
PLURIVA INTEGRATIVE BUSINESS TOOLS