loader
Leading Edge Data Centres anunta utilizarea infrastructurii de centre de date Edge, prefabricate si certificate de la Schneider Electric

Leading Edge Data Centres anunta utilizarea infrastructurii de centre de date Edge, prefabricate si certificate de la Schneider Electric

Utilizarea infrastructurii prefabricate Schneider Electric pentru centrele de date, cu acces de la distanta, contribuie la o conectivitate eficienta, mai rapida si mai fiabila din punct de vedere energetic in Australia

Schneider Electric™, liderul in transformarea digitala a managementului si automatizarii energiei, a anuntat ca Leading Edge Data Centers (LEDC), o companie care ofera business-urilor si comunitatilor regionale din Australia un acces mai mare la cloud distribuit prin conectivitate fiabila si rentabila, va utiliza tehnologia prefabricata, certificata pentru centrele de date de la Schneider Electric, pentru a genera o conectivitate mai rapida si mai fiabila pentru australienii din regiune.

Cautand solutii sustenabile si agile pentru a satisface nevoile in evolutie ale clientilor companiei, LEDC a solicitat Schneider Electric sa proiecteze, sa construiasca, sa puna in functiune si sa intretina centrele sale de date Tier III. Inainte de a fi trimise la destinatie, centrele de date sunt proiectate, construite si testate in Australia, eliminand multe dintre complicatiile traditionale de constructie si avand asigurarea ca fiecare noua unitate este creata in functie de aceleasi criterii - calitate, sustenabilitate si fiabilitate. Pe langa optimizarea fiabilitatii, Schneider Electric si LEDC vor lucra pentru a oferi cele mai eficiente si robuste solutii, inclusiv o serie de centre de date Edge dimensionate special pentru a fi cele mai eficiente pentru comunitatea pe care o deservesc

Leading Edge Data Centers a fost fondata in 2019 cu misiunea de a reduce decalajul digital din Australia regionala”, spune CEO-ul si fondatorul LEDC, Chris Thorpe. „De ani de zile, orasele regionale australiene au suportat conexiuni la internet nesigure si costisitoare, in comparatie cu omologii lor metropolitani. Cu centrul de date Edge, certificat de la Schneider Electric, care poate fi replicat rapid in mai multe site-uri regionale din Australia, oferim in sfarsit clientilor o optiune mai sustenabila, mai rentabila si capacitatea de a accesa in mod fiabil cloud-ul.”

Anterior, potentialii clienti ai LEDC au suferit intreruperi de conectivitate care au costat peste 160.000 USD pe an. Cu sprijinul si inovatia de la Schneider Electric, LEDC va proiecta si va construi un centru de date prefabricat fiabil, replicabil si certificat, care va permite clientilor sai sa economiseasca cu pana la 80% din acest cost.

In mijlocul pandemiei globale cu care ne confruntam, munca la distanta a devenit o necesitate, iar disparitatile digitale au devenit mai evidente”, a declarat Joe Craparotta, VP Strategic Customers & Segments la Schneider Electric. „Prin parteneriatul cu Schneider Electric, LEDC a demarat productia, concentrandu-se pe conectivitate si fiabilitate imbunatatite, impreuna cu optiuni pentru lansarea retelei rentabile.”

Colaborarea cu Schneider Electric permite LEDC sa ofere urmatoarele:

Accesibilitate si alegere – Oferind o gama mai larga de acces direct la cloud, clientii se pot bucura de conectivitate mai rapida prin intermediul retelei de centre de date edge din Australia regionala.

Stabilitate si fiabilitate – Cu centrele de date edge securizate, certificate, Tier III, clientii pot face fata chiar si celor mai dure dintre conditiile meteorologice extreme din Australia, oferind redundanta si toleranta la erori, precum si protectie impotriva intreruperilor de curent.

Beneficii pentru Australia regionala – Beneficiile masurabile pentru clientii locali si nationali includ conectivitate imbunatatita, hosting competitiv si capacitatea de a dezvolta IoT si smart cities in toata Australia prin infrastructura inovatoare de dezvoltare.

Conectand toate aceste dispozitive, software-ul EcoStruxure IT Expert de la Schneider Electric ofera informatii proactive asupra activelor critice care afecteaza sanatatea si disponibilitatea unui mediu IT. Cu tablouri de bord personalizabile, management de la distanta asupra dispozitivului si evaluari ale vulnerabilitatii, securitatii si sanatatii dispozitivului, software-ul ofera LEDC vizibilitate continua la nivelul intregului site.

Aflati mai multe despre Leading Edge Data Centre, aici: https://www.se.com/ww/en/work/campaign/life-is-on/case-study/leading-edge.jsp.

Despre EcoStruxure

EcoStruxure™ este arhitectura si platforma deschisa, interoperabila, cu IoT. EcoStruxure ofera o valoare sporita in ceea ce priveste siguranta, fiabilitatea, eficienta, sustenabilitatea si conectivitatea pentru clientii nostri. EcoStruxure valorifica progresele in IoT, mobilitate, detectare, cloud, analiza si securitate cibernetica pentru a oferi inovatie la fiecare nivel. Aceasta include Connected Products, Edge Control & Apps, Analytics & Services. EcoStruxure a fost implementat in peste 500.000 de site-uri, cu sprijinul a peste 20.000 de integratori si dezvoltatori de sisteme, 650.000 de furnizori de servicii si parteneri, 3.000 de utilitati si conecteaza peste 2 milioane de active gestionate.

De la consultanta in materie de energie si sustenabilitate, pana la optimizarea ciclului de viata al sistemelor dumneavoastra operationale, avem servicii la nivel mondial pentru a raspunde nevoilor business-ului dumneavoastra. In calitate de organizatie centrata pe client, Schneider Electric este consilierul dumneavoastra de incredere pentru a va ajuta la cresterea fiabilitatii activelor, la imbunatatirea costului total de proprietate si a conduce transformarea digitala a companiei dumneavoastra catre sustenabilitate, eficienta si siguranta.

Despre Schneider Electric

La Schneider, credem ca accesul la electricitate si la tehnologie, prin intermediul unor solutii inteligente, este un drept fundamental al omului.

Furnizam solutii digitale in domeniul energiei si al automatizarii, in scopul asigurarii eficientei si sustenabilitatii. Imbinam cele mai bune tehnologii de automatizari, software si servicii integrate pe zona energetica in timp real, pentru locuinte, cladiri, centre de date, infrastructura si in diferite industrii.

Ne-am luat angajamentul sa descoperim posibilitatile infinite ale unei comunitati deschise, globale, inovatoare, care ne impartaseste telul si valorile.

www.se.com/ro 

Autori

foto
SCHNEIDER ELECTRIC ROMANIA SRL