loader
Laurentiu Pachiu si echipa Pachiu si Asociatii se alatura D&B David si Baias, societatea de avocatura corespondenta PwC in Romania

Laurentiu Pachiu si echipa Pachiu si Asociatii se alatura D&B David si Baias, societatea de avocatura corespondenta PwC in Romania

Acest nou parteneriat face parte din strategia PwC Romania si D&B David si Baias de dezvoltare a serviciilor de consultanta juridica

Laurentiu Pachiu impreuna cu intreaga echipa de avocati de la Pachiu si Asociatii se alatura D&B David si Baias, societatea de avocatura corespondenta a PwC in Romania. Laurentiu Pachiu va ocupa pozitia de Partener.

Sunt onorat sa anunt cooptarea echipei de avocati de la Pachiu si Asociatii si integrarea acesteia in echipa de specialisti ai D&B David si Baias. Laurentiu Pachiu este  un profesionist de exceptie si decizia de a se alatura echipei noastre ne bucura foarte tare. Expertiza lui Laurentiu si a echipei sale este in mare masura complementara expertizei D&B.  Sunt convins ca impreuna vom consolida si dezvolta ariile de practica existente ale D&B David si Baias si, totodata, noi arii de practica”, a declarat Sorin David, Partener coordonator D&B David si Baias.

Acest nou parteneriat face parte din strategia PwC Romania si D&B David si Baias de dezvoltare a serviciilor de consultanta juridica si de consolidare a practicilor in care Pachiu si Asociatii si D&B exceleaza. Le urez bun venit si sunt sigur ca echipele noastre vor colabora cu succes pentru indeplinirea acestor obiective”, a afirmat Daniel Anghel, Partener si Lider al departamentului de Consultanta fiscala si juridica.

Cu experienta de peste 22 de ani in avocatura de business, mediul academic si diplomatie, Laurentiu Pachiu si-a inceput cariera in mediul universitar si diplomatic, apoi a lucrat in cadrul unei firme de avocatura de top din SUA, cu sediul in Bucuresti. In 1998 si-a deschis propria casa de avocatura unde a coordonat ariile de practica Energie, Finante si Litigii.

Ma bucur sa ma alatur D&B David si Baias, o echipa de profesionisti recunoscuta in piata avocaturii si sa contribui la reputatia si succesul firmei si al clientilor sai. Alaturarea celor doua echipe va consolida pozitia D&B David si Baias pe piata avocaturii si va oferi o gama extinsa si diversificata de servicii juridice de cea mai buna calitate clientilor celor doua echipe”, a spus Laurentiu Pachiu.

El a absolvit cursurile de pregatire din cadrul Deutsche Genossenschaftsbank in domeniul bancar fiind si absolvent al Academiei Diplomatice a Ministerului Federal German al Afacerilor Externe si al Facultatii de Drept, Universitatea Bucuresti. De asemenea, detine un master in cadrul Universitatii Derby din Anglia, obtinand titlul de LLM in Transnational Oil, Gas and Energy Law.

Odata cu venirea lui Laurentiu Pachiu si a echipei Pachiu si Asociatii in cadrul firmei, activitatea D&B David si Baias va fi coordonata de opt parteneri, avand o echipa de peste 50 de avocati.

Despre D&B David si Baias

D&B David si Baias este societatea de avocatura afiliata PwC in Romania si este parte din reteaua internationala PwC Legal, care cuprinde mai mult de 3000 de avocati in peste 90 de tari. Echipa D&B David si Baias este alcatuita din 50 de avocati (dintre care 7 parteneri) si acorda consultanta si asistenta juridica societatilor locale si multinationale in domenii precum: fuziuni, achizitii si restructurari, societati comerciale si grupuri de societati, proprietati imobiliare, concurenta si ajutoare de stat, servicii financiare si piete de capital, relatii de munca si resurse umane, proprietate intelectuala, protectia consumatorului si a datelor cu caracter personal, litigii fiscale si comerciale.

Mai multe informatii pe www.david-baias.ro.

Despre PwC

Misiunea PwC este de a construi incredere in cadrul societatii si de a contribui la rezolvarea unor probleme importante. Firmele din reteaua PwC ajuta oamenii si organizatiile sa creeze valoarea adaugata de care au nevoie. Suntem o retea de firme prezenta in 158 de tari cu mai mult de 276.000 de profesionisti ce ofera servicii de calitate in domeniul auditului, consultantei fiscale si consultantei pentru afaceri. Spuneti-ne care sunt lucrurile importante pentru dumneavoastra si descoperiti mai multe informatii despre noi vizitand site-ul www.pwc.ro.

PwC se refera la reteaua de firme PwC si/sau la una dintre firmele membre, fiecare dintre acestea fiind o entitate juridica.

Autori