loader
KPMG in Romania dezvolta competentele de Consultanta in Afaceri prin integrarea Ensight Management Solutions

KPMG in Romania dezvolta competentele de Consultanta in Afaceri prin integrarea Ensight Management Solutions

Integrarea de catre KPMG in Romania a echipei Ensight Management Solution, este o dezvoltare naturala a unui parteneriat de succes

KPMG in Romania a integrat echipa Ensight Management Solutions, condusa de Robert Maxim, incepand cu 1 octombrie 2020. Cele doua companii au initiat parteneriatul strategic in 2013, iar integrarea completa in cadrul KPMG in Romania a acestei companii recunoscuta in piata serviciilor profesionale extinde competentele si agilitatea in consultanta in management, intr-o perioada in care inovatia, transformarea digitala si rezilienta afacerii sunt esentiale pentru provocarile noului context economic.

Integrarea de catre KPMG in Romania a echipei Ensight Management Solution, unul dintre cei mai mari furnizori locali de servicii de consultanta in management fondat in Romania, este o dezvoltare naturala a unui parteneriat de succes. Flexibilitatea, viziunea inovativa si perspectiva strategica au devenit vitale pentru companiile din intreaga lume, iar aceasta integrare le va oferi clientilor nostri resurse esentiale pentru afacerea lor. Robert va prelua rolul de Partener in Consultanta in Afaceri si urez bun venit lui si echipei sale in KPMG”, a afirmat Ramona Jurubita, Country Managing Partner, KPMG in Romania.

Integrarea Ensight in KPMG in Romania permite o experienta unificata pentru clientii care vor continua sa beneficieze de servicii inovative ce imbina centrul global de resurse si baza de cunostinte ale unei companii multinationale cu competentele specifice unei firme cu o vasta experienta pe piata romaneasca. Industrii precum serviciile financiare, retail, energie, imobiliare, servicii medicale si farmaceutice conteaza pe parteneri sustenabili in Ensight Management Solutions si KPMG in Romania. Experienta Ensight in aceste domenii, dar si relatia stransa de colaborare cu diferite ONG-uri si alte sfere ale societatii civile fac ca acest proces de integrare sa fie nu doar unul strategic, ci si unul facil, existand interese si culturi organizationale corespondente.

Suntem incantati sa ne alaturam unei organizatii precum KPMG. Avem valori si misiuni similare si vom continua printr-o noua perspectiva de lucru curent. Aceasta integrare le va oferi clientilor nostri vaste resurse in Consultanta in Afaceri, o cultura inovativa si o viziune transformationala care sa ii sustina pe drumul spre succes,” a declarat Robert Maxim, Partner, Ensight Management Solutions.

Liderii in afaceri din toata lumea au o noua viziune asupra proceselor revolutionate de digitalizare si automatizare inteligenta. Centre specializate, precum KPMG Lighthouse, transforma actiunile repetitive, cu volum mare si intotdeauna supuse erorii umane in solutii avansate care ofera companiilor valoare adaugata. Integrarea Ensight in KPMG in Romania vine cu noi beneficii pentru clienti si ofera noi abilitati echipei. Le urez bun venit in echipa noastra One Advisory!”, a incheiat Richard Perrin, Partener, Head of Advisory

Despre KPMG  

KPMG este o retea internationala de firme membre care furnizeaza servicii de Audit, Consultanta fiscala si Consultanta in afaceri in 147 de tari, avand 219.000 de profesionisti in toata lumea. Firmele membre independente din reteaua KPMG sunt afiliate la KPMG International Cooperative („KPMG International”), o entitate elvetiana. Fiecare firma membra a retelei KPMG reprezinta o entitate distincta si separata din punct de vedere juridic.

In Romania si Moldova, KPMG are 6 birouri localizate in Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara si Chisinau.

Autori

foto
KPMG ROMANIA SRL